FOTO  Krešimir Bandić Keta i Caffe Pink/Caffe Label u polufinalu 'Božićnog turnira'

Božićni turnir
Hercegovina.info

Poznata su i druga dva polufinalista Hvidrinog Božićnog turnira u Mostaru. Poluzavršnicu večeras su izborili Caffe Pink/Caffe Label te ekipa Krešimir Bandić Keta

U prvom susretu večeri Caffe Pink/Caffe Label rezultatom 5:1 svladao je Caffe bar Dante Grude. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Ante Galić, Ivan Marković dok je tri pogotka upisao Adnan Kalajdžić. Počasni pogodak za Caffe bar Dante Grude postigao je Ivan Vlašić.

U drugoj utakmici momčad Krešimir Bandić Keta uvjerljivo je rezultatom 6:1 svladala momčad Katarine. Za ekipu Krešimir Bandić Keta dva pogotka je postigao Ivan Ivanković dok su se po jednom u strijelce upisali Mile Pehar, Vice Božić, Josip Božinović i Romano Vlaho. Jedini pogodak za Katarinu postigao je Robert Ćuže.

Polufinale ranije su već izorili Vaske Benz i Speedy Gonzales.

Tako se u poluzavršnici u srijedu (15.12.) od 18 sati sastaju Vaske Benz i Caffe 'Pink', caffe 'Label', a od 19 sati Krešimir Bandić i 'Speedy Gonzales'. U petak (17.12.) od 17 sati igrat će se utakmica za 3. mjesto, a od 18 sati slijedi revijalna utakmica. Nakon tombole božićnog turnira, od 19 sati se igra utakmica za 1. mjesto nakon koje će uslijediti dodjela nagrada i priznanja.