FOTO  Caffe Monte Carlo Centar 2 pobjednik Hvidrinog "Božićnog turnira" u Mostaru

Hvidra Božićni turnir
Hercegovina.info

Caffe Monte Carlo Centar 2 pobjednik je ovogodišnjeg izdanja Hvidra Božićnog turnira u Mostaru. U finalu je ova momčad svladala MNK Zrinjski K2 Restoran rezultatom 5:3 i tako osvojila naslov ovog prestižnog turnira.

Poveo je ipak Zrinjski K2 Restoran u 6. minuti, a precizan je bio Goran Zeko.

U 17. minuti dolazi do poravnanja, kada za 1:1 pogađa Ante Grbešić te se tim rezultatom odlazi na odmor.

U nastavku mreže su mirovale sve do 29. minute, a onda za Caffe Monte Carlo pogađa Duje Medak, da bi u istoj minuti za 1:3 pogodio Marin Šunjić.

U 38. minuti vidjeli smo pravu dramu. Zrinjski prelazi na igru s vratarem u polju što donosi dva brza pogotka Franje Bubala i poravnanje na 3:3.

I kada se očekivalo da će utakmica otići u produžetke, u 39. minuti pogađaju Duje Medak i Marin Šunjić za 3:5 i donose slavlje ekipe Cafe Monte Carlo Centar 2.

Tako je 28. izdanje Hvidrinog Božićnog turnira osvojila ekipa Caffe Bar Monte Carlo Centar 2, drugo mjesto pripalo je poraženim finalistima MNK Zrinjski K2 Restoran. Na trećem mjestu završila je ekipa Stolac, dok je četvrto mjesto pripalo ekipi Krešimir Keta Bandić.

Najbolji igrač turnira je Pero Stojkić, dok je priznanje za najboljeg vratara otišlo u ruke Harisa Skuhana. Najbolji strijelac turnira je pak Darko Raguž koji je postigao 9 pogodaka na turniru.

Najmlađa momčad na turniru bila je Zagreb Inspect Mostar, fair play trofej je otišao u ruke ekipe Mile Zelenika, a najljepši pogodak na turniru postigao je Vinko Prusina.