FOTO  ZA LEGENDARNI BROJ 12 Ekipa Krešimir Keta Bandić pobjednik je 'Božićnog turnira' u Mostaru

Božićni turnir
hercegovina.info

Ekipa Krešimir Keta Bandić pobjednik je 'Božićnog turnira' u Mostaru koji se tradicionalno igrao u organizaciji mostarske Hvidre.

Nakon što je regularni dio odlične i neizvjesne utakmice završio rezultatom 2:2, momčad Krešimir Keta Bandić boljim izvođenjem penala svladala je ekipu Vaske Benz rezultatom 5:4.

U dva navrata vodila je večeras momčad Vaske Benza. U prvom poluvremenu branitelje naslova u prednost je doveo Petak. Pred sam odlazak na odmor za poravnanje je pogodio Mile Pehar

U nastavku susreta ponovno do pogotka prvi dolaze igrači Vaske Benza. Ponovno je strijelac bio igrač Sloge iz Uskoplja Sabahudin Petak. No, četiri minute prije kraja susreta za poravnanje iz kaznenog udarca pogađa Ante Ćorluka i odvodi utakmicu ka izvođenju penala, u kojima su spretniji bili igrači ekipe Krešimir Keta Bandić i tako osvojili ovogodišnje izdanje 'Božićnog turnira'.

Nešto ranije odigrana je i utakmica za treće mjesto u kojoj je ekipa Caffe Pink/Caffe Label svladala Dostavu pizze Speedy Gonzales rezultatom 5:1.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Mile Pehar iz ekipe Krešimir Keta Bandić, najbolji vratar turnira je Tomislav Bevanda iz iste ekipe, dok je titula najboljeg strijelca otišla u ruke Adnana Kalajdžića iz ekipe Caffe Pink/Caffe Label.

Između utakmica za treće, odnosno prvo mjesto, odigrana je i revijalna utakmica u kojoj su snage odmjerile momčadi 'Zvijezda božićnih turnira' i 'Croatia' Bogdanovci. Ova utakmica je ponudila dosta dobrih akcija i poteza, a na kraju je slavila ekipa 'Zvijezda' rezultatom 3:2.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.