FOTO  Martina Mlinarević Sopta predstavila knjigu 'Huzur'

Vidi originalni članak

Centra za kulturu Mostar, dok je veliki broj posjetitelja ostao ispred same dvorane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knjiga Huzur donosi priču o borbi, suočavanju s najtežim ljudskim strahovima, o radosti i miru kao konačnom cilju i potpunom ljudskom ispunjenju. O knjizi su govorili eminentni i istaknuti članovi javnog života.

Martina Mlinarević jedna je od najpoznatijih književnica i novinarki u regiji - kroz proteklo je desetljeće surađivala s vodećim televizijskim, internet i printanim medijima.

Svoju medijsku šutnju nakratko je prekinula gostujući nedavno na FACE TV, dok večeras nije bila zainteresirana za davanje izjava medijima. 

Knjiga će biti dostupna u prodaji jutro nakon njezinog predstavljanja u Mostaru, a o svemu tome Martina će svoje fanove obavijestila putem društvenih mreža.

"O knjizi vam neću pisati ništa dok je ne uzmete u ruke. Priča je to o najodvratnijim i najljepšim mjesecima koji su iza mene. Njezinom kupovinom dakako financirate u potpunosti liječenje ovdje prisutnog levata, dakle podržavate kupovinu kanabisa i tableturina, pa dobro razmislite," napisala je Martina u svojoj objavi na društvenim mrežama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knjiga će se od sutra (srijeda) moći nabaviti u knjižarama:

- ZAGREB, SUPERKNJIŽARA
- SARAJEVO, BUYBOOK
- MOSTAR, LOGOVITA
- LJUBUŠKI, PAPYRUS

Također je moguća narudžba kao i svih ovih godina, preko službene web stranice (dostava ide u svaku zemlju i dio svijeta), a knjiga će biti dostupna u web shopu od sutra - mlinarevicsopta.com

Molila bih da ljudi koji možda nisu dobili svoju narudžbu u proteklom razdoblju kad sam bila u bolnici i izvan sustava, da mi se jave u kontakt formi.

Vezani članci