FOTO  Martina Mlinarević Sopta predstavila knjigu 'Huzur'

Martina Mlinarević - Sopta, Huzur

Centra za kulturu Mostar, dok je veliki broj posjetitelja ostao ispred same dvorane.

Knjiga Huzur donosi priču o borbi, suočavanju s najtežim ljudskim strahovima, o radosti i miru kao konačnom cilju i potpunom ljudskom ispunjenju. O knjizi su govorili eminentni i istaknuti članovi javnog života.

Martina Mlinarević jedna je od najpoznatijih književnica i novinarki u regiji - kroz proteklo je desetljeće surađivala s vodećim televizijskim, internet i printanim medijima.

Svoju medijsku šutnju nakratko je prekinula gostujući nedavno na FACE TV, dok večeras nije bila zainteresirana za davanje izjava medijima. 

Knjiga će biti dostupna u prodaji jutro nakon njezinog predstavljanja u Mostaru, a o svemu tome Martina će svoje fanove obavijestila putem društvenih mreža.

"O knjizi vam neću pisati ništa dok je ne uzmete u ruke. Priča je to o najodvratnijim i najljepšim mjesecima koji su iza mene. Njezinom kupovinom dakako financirate u potpunosti liječenje ovdje prisutnog levata, dakle podržavate kupovinu kanabisa i tableturina, pa dobro razmislite," napisala je Martina u svojoj objavi na društvenim mrežama. 

Knjiga će se od sutra (srijeda) moći nabaviti u knjižarama:

- ZAGREB, SUPERKNJIŽARA
- SARAJEVO, BUYBOOK
- MOSTAR, LOGOVITA
- LJUBUŠKI, PAPYRUS

Također je moguća narudžba kao i svih ovih godina, preko službene web stranice (dostava ide u svaku zemlju i dio svijeta), a knjiga će biti dostupna u web shopu od sutra - mlinarevicsopta.com

Molila bih da ljudi koji možda nisu dobili svoju narudžbu u proteklom razdoblju kad sam bila u bolnici i izvan sustava, da mi se jave u kontakt formi.