To smo čekale: Menstrualne kupaće gaćice uz koje možete nositi uložak

To smo čekale: Menstrualne kupaće gaćice uz koje možete nositi uložak
... mogu se naručiti putem internet stranice američkog brenda donjeg rublja PantyProp.

"Brend donjeg rublja PantyProp dizajnirao je menstrualne kupaće gaćice za najdiskretnije kupanje s higijenskim uloškom"

Gaćice će posebno obradovati žene i djevojke koje iz bilo kojeg razloga ne žele ili ne mogu koristiti tampon jer omogućavaju diskretno nošenje higijenskih uložaka. Gaćice su krojene tako da čvrsto pridržavaju uložak i čine ga nevidljivim tako da ne postoji nikakva opasnost da će se uložak vidjeti.

No i ženama koje koriste tampon ili menstrualnu čašicu pružit će dodatnu zaštitu jer dizajn gaćica sprečava da menstrualna krv procuri negdje sa strane. Kako bi vam boravak na moru tijekom menstruacije prošao što ugodnije doznajte odgovore na 5 najvažnijih pitanja vezanih za menstruaciju i ljetovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno se može birati između četiri gaćica: običnih crnih, dviju s cvjetnim uzorkom i jednih s cik-cak uzorkom. Gaćice se dostavljaju i u Hrvatsku, dostupne u jednoj veličini koja odgovara veličinima S, M ili L, a cijena je 238 kuna.

Proizvođač gaćica PantyProp napominje da je higijenski uložak natopljen vodom potrebno promijeniti čim izađete iz vode kako biste osjećali maksimalnu udobnost tijekom kupanja i nošenja ovih 'sigurnosnih' kupaćih gaćica.

zadovoljna.hr