Ovo su svekrve iz pakla!

Ovo su svekrve iz pakla!
Naravno, ukoliko uopće možete povezati svekrvu s negativnim konotacijama s obzirom da srećom nisu ipak sve takve. Postoje čak i one svekrve koje su svojim snahama više majke od pravih majki, no to trenutno nije tema pa ćemo se samo malo osvrnuti na onu - čisto da vidite koliko je vama još dobro!

Ukoliko i nakon ovih nekoliko groznih izjava shvatite da je vaša još i gora, slobodno se istresite u komentarima, možda će vam biti lakše ako se i javnost zgrozi nad njima i ako vaša svekrva ikada dozna da ste je razotkrili, možda tako shvate da su - vještice.

1. Zatrudnjela sam nekih šest mjeseci nakon vjenčanja te sam na našu prvu godišnjicu braka, u velikoj obiteljskoj proslavi bila već prilično trudna i okrugla. No moja svekrva nikom nije željela reći da će postati baka pa me za cijelo vrijeme proslave korila što toliko jedem - jer - vidite kako je samo debela!

2. Moja buduća svekrva nikada nije skrivala koliko pati za sinovom bivšom zaručnicom. Znala sam da se čak povremeno i čuju te da su si prijateljice na Facebooku, ali kada sam je jednog dana čula kako svog sina, mog zaručnika, otvoreno ispituje i predlaže mu taktiku kako da se vrati bivšoj, jer će tako biti sretniji, znala sam da u njoj nikada neću imati prijatelja.

3. Ponekad pomislim da bi bilo jako lijepo da mi moja svekrva uputi tonu groznih riječi jer i to je bolje od ovoga što proživljavam. Žena me naime najotvorenije toliko mrzi da se u mojoj blizini redovno pravi kao da me uopće nema. Ako joj ikada i uputim koju riječ, pravi se da me nije čula, a ako baš ne može izdržati i mora mi odgovoriti, napravi to tako da odgovori mom mužu i čeka da on to onda kaže meni, iako stojim pored nje.

4. Moja svekrva se samo pravi da smo dobre i to, čini mi se, samo da bi imala priliku podbosti me. Što god napravim, ona me jednostavno mora poklopiti - i to tako da pomno odabere i riječi i tajming - što nas je više to je originalnija. Tako mi je zadnji put kada smo se vidjele umilno pred svima rekla da sam najegoističnija osoba koju je ikada upoznala i to samo zato što sam nakon večere izvadila malo ogledalo ne bih li provjerila jesu li mi zubi čisti.

5. U trenutku sreće na dan vlastitog vjenčanja na glas sam pred svojom svekrvom izrekla te čarobne riječi - "Nije li ovo zaista divan dan?", a ona me samo hladno ošinula riječima - Ako ti tako kažeš.

index.hr