Ono kad ti svekrva daje savjete o braku...

punica, svekrva, šala, punica, prodaja, internet, hercegovački vicevi, punica, život, hercegovački vicevi, punica, gosti, svekrva, žene, otkriće, svekrva, snaha, život, snaha, nevjesta, svekrva, snaha, rečenice, snaha, svekrva, rečenice, svekrva, snaha, snaha, svekrva, Svekrvin jezik, svekrva, snaha, gazda, nevjesta, sin, svekrva, Svekrvin jezik, svekrva, savjeti, svekrva, muž, svekrva
Rijetki su oni primjeri kada je taj odnos gotov idiličan, ali nije da ne postoji.

Neke su žene podijelile svoja iskrena i pozitivna iskustva koja su imale sa svojim svekrvama, odnosno, odlične savjete koje su im dale za uspješan brak, piše TOI.

Ne moraš sve sama! Divno je to čuti, posebice ako si zaposlena majka i svaka pomoć je i više nego dobrodošla. Ne morate se osjećati krivima jer ne stignete baš sve.

Imaj svoje novce samo za sebe! Jedna svekrva svojoj je snahi savjetovala da zadrži neke novce za sebe, nakon što je dala otkaz nakon rođenja kako bi bila kući s djetetom. Ipak je dobro biti financijski neovisna i novac neki put potrošiti samo na sebe.

Razmislite prije nego izgovorite! Kako se ne bi svađe dodatno potpirivale, jedna je svekrva snahu savjetovala da oboje zastanu prije nego nešto izgovore u ljutnji i tako doliju ulje na vatru.

Nemoj ovisiti o nikome i imaj svoj život! Uvijek je dobro imati svoj život bez obzira na vezu ili brak. Nemoj ovisti o nikome, savjetovala je jedna svekrva izabranicu svog sina.

Nemoj udovoljavati svima oko sebe! Budi dobra prema onima koji su prema tebi dobri i igonoriraj one koji nisu. Nema smisla pokušavati udovoljavati svima, na kraju samo ti ostaneš povrijeđena, još je jedna poruka jedne svekrve snahi.