Živjeti i nositi se s niskim krvnim tlakom

samopomoć , nizak tlak , krvni tlak, povišeni krvni tlak, u snižavanju krvnog tlaka
Kada se krvni tlak monitor pokazalo niži krvni tlak nizak (manje od 70), a zatim u ovom trenutku srčanog mišića je opuštena dovoljno krvi pumpe. Ovaj nedostatak u organizmu ne ostaje nezapaženo, a vi odmah osjećati hrpu simptoma hipotenzije.
Rezultati mjerenja krvnog tlaka ovisi o brojnim karakteristikama: dob, spol, težina, prehrana, tjelesna aktivnost i genetsko naslijeđe. Dakle, bilo je niski brojevi na monitoru krvnog tlaka bi trebala biti razlog za zabrinutost samo u pratnji specifičnih simptoma i redovito ponoviti.
Glavni simptomi hipotenzije:

pospanost, umor i opću slabost, čak i nakon pune sna;
vrtoglavica, tamniju očiju, pogled na guske
kratkoća daha i oštrog pada snaga, nije ugodan osjećaj u nogama i rukama;
poremećaja pamćenja, teškoće u koncentraciji;
učinak stalno hladnih udova, ruke i noge su smrzavanja
diferencijalna osjetljivost na sobnoj temperaturi, i slabe tolerancije topline i hladnoće;
glavobolja i nagli pad tjelesne temperature
mučnina, probavne smetnje;
nedostatak seksualne želje.
Ako se ne osjećate nikakve simptome, ali pritisak i dalje tvrdoglavo indikator, onda najvjerojatnije je značajka vašeg tijela. Ovo odstupanje je fiziološki porod i starost može odbiti se natrag. Često je majka niskog krvnog tlaka, manja je dijete prenosi, tako da budu spremni promatrati sličan učinak, a njihova djeca.
Glavni razlozi za nisku niskog krvnog tlaka:

Bubrega ili zatajenje srca.
Vegetativno-vaskularna distonija.
Tuberkuloza.
Želuca.
Anemija.
Poremećaji endokrinog sustava.
Osteochondrosis od vratne kralježnice.
Zaraznih bolesti.
Nedostatak vitamina C, E i grupe B.
Osiromašeni tijela.
Stres i depresija redovito, zauzet raspored rada ili učenja.
Klimatske promjene.
Nuspojava određenih lijekova.
Te bolesti mogu se otkriti tek nakon temeljitog pregleda: Opća analiza (krvi i mokraće), renalna ultrazvuk, EKG i ultrazvuk srca, uzorci za alergijske reakcije. Pravovremena dijagnoza uzroka smanjenja niskog krvnog tlaka pomaže u vremenu za početak liječenja zbog seroznog bolesti i zaboraviti o problemima s tlakom.
Metode liječenja niskog krvnog tlaka niži

Ako imate živjeti i nositi se s niskim krvnim tlakom, a zatim biste trebali zapamtiti neka pravila koja vam mogu pomoći u normaliziranju pritisak na svoje vlastite.
Spoblichchya poboljšati nizak niži krvni tlak:

Metoda 1: Juha od đumbira. Ribani korijen đumbira u količini od dvije žlice šećera i 1 litru kipuće vode. 30 minuta unosi juhu. Piti esencije ne bi trebalo biti više od 3 puta dnevno, tijekom liječenja - mjesec dana.
Metoda 2: Možete raditi vježbe disanja: duboko udahnite kroz usta, zadržite dah za 5 sekundi i izdahnite teško kroz nosnice. Potrebno je izvršiti polagano do 15 puta dnevno.
Metoda 3: Većina masaža vrata maternice kralješci i glatke padine, glava okreće s jedne strane na drugu, kao i može uzrokovati pritisak na normalu i odmah poboljšati svoju izvedbu.
Metoda 4. Unesite dijeta namirnice koje sadrže pantotenska kiselina, folna kiselina, željezo i citrusna ulja. Potrebno je zaboraviti niske kalorijske dijeta zauvijek.
Popis proizvoda koji su sposobni za povećanje niži tlak
Mahunarke i orašasti plodovi;
raženi kruh;
meso, jetre, bubrega
kuhani krumpir;
celer, brokula,
kiseli kupus i salata;
Crna gorke čokolade;
suho vino crveno grožđe;
začini: curry, cimet, vruće paprike, đumbir,
tonik pića: sokova od jabuke, mrkve, celera, cikle, bundeva.
Dnevne pravila za normalizaciju niskim tlakom:

Redovna san (barem 08:00), a po mogućnosti i ručak za vas postati norma. Ne zaboravite da prozračite sobu prije odlaska u krevet.
Provjerite svoje prehrane, koji bi trebao sastojati od masti, proteina, vitamina C i B1 ugljikohidrata. Mora biti najmanje četiri obroka dnevno.
Nauči se na kontrastnoj duši. Počnite ugasi s mlakom vodom i prijelaz na hladnoći. To će ojačati zidove krvnih žila i pomaže poboljšati krvni tlak.
Ne dopustite kisika izgladnjivanje tijela. Prozračite prostoriju na poslu ili eventualno izaći na svjež zrak svaki 3:00.
Pravilno organizirati svoj radni prostor. Nedostatak svjetla ili povoljan položaj za rad može uzrokovati glavobolje i smanjenog pritiska.
U večernjim satima, ležeći na leđima, noge nasloniti na zid, kako bi poboljšali cirkulaciju. Ovaj položaj trebao biti održan 15 minuta.
Ova pravila su posebno važne za rast djetetova tijela i za starije osobe.

Ovi jednostavni postupci će imati koristi i zdravi ljudi, zbog čega je potrebno uvesti ih kao obvezujuće za cijelu obitelj.