Zaposlenici otkrivaju: Evo što stvarno nikad ne bismo trebali naručivati u McDonald’su

Mc Donald's logo
Mc Donald's logo
No ipak, svatko od nas s vremena na vrijeme pojede nešto u takvom restoranu, iako znamo da to baš i nije najzdravija opcija.

Ali, kad se već nađemo u, primjerice, McDonald's-u, što baš nikako ne bismo trebali naručivati? Njihovi zaposlenici napokon su otkrili, piše She Finds.

Jedan je korisnik na Redditu pitao sve zaposlenike restorana brze hrane što ne bismo trebali naručivati u svakome od njih, a onda je zaposlenik McDonald's-a, koji se na Redditu predstavio korisničkim imenom Envirometh, napisao:

"Svi napitci prolaze kroz odvratno prljave aparate"

"Ja radim u McDonald's-u i uvijek se trudim da svi koji mi nešto znače nikad ne naručuju ono što izlazi iz aparata McCafe-a, s obzirom da se njih sustavno zanemaruje u gotovo svakom McDonald's restoranu. Ne samo da zaposlenici nisu propisno naučili kako se čiste i održavaju ti aparati, u svakom McDonald's-u gdje sam i sam imao ponešto iskustva, ni menadžere koji su za to zaduženi uopće nije briga... Svi napitci iz McCafe-a tako prolaze kroz odvratno prljave aparate - a pritom mislim na nekoliko centimetara prljavih, užasnih sr*nja koja čine unutarnji dio aparata", napisao je...

net.hr