Smršavila je 50 kg u 18 mjeseci bez vježbanja. Otkrila je kako...

mršavljenje, dijeta, trikovi, doručak, mršavljenje, odabir, razlozi, kilogrami, stres, mršavljenje, savjeti, zdravlje, frižider, namirnice, mršavljenje, mršavljenje, dijeta, savjeti, mršavljenje, stomak, kilogrami, mršavljenje, trikovi, pomoć, mršavljanje, pravila, lijek, mršavljenje, mršavljenje, savjeti, mršavljenje, dijeta, trikovi, mršavljenje, roditelji, trudnoća, beba, mršavljenje, ravan stomak, mršavljenje, žena, hrana, mršavljenje, debljanje, mit, činjenica, mršavljenje, hrana, namirnice, tijelo, mršavljenje, savjeti, mršavljenje, ljeto, načini, mršavljenje, načini, mršavljenje uz trening, gladovanje, zdravlje, dijeta, salo, trbuh, dijeta, mršavljenje uz trening, pića, stomak, mršavljenje uz trening, debeli, djeca, bakterije, dr oz, dijeta, mršavljenje uz trening, dijeta, Božić, mršavljenje, blagdani, hrana za jelo, odricanje, čaj, đumbir, mršavljenje uz trening, debljina, zemlje, svijet oko nas, zdravlje, čudotvorni napitak, dijeta, đumbir, med, pomaže kod mr
...Kako bi se mogla u potpunosti posvetiti svom djetetu te konačno udati u vjenčanici iz svojih snova, odlučila je promijeniti svoje navike kako bi izgubila neželjene kilograme.

Svoja tri dnevna obroka konzumirala je u Mcdonalds`u.

"Nakon rođenja sina nisam mogla prestajati jesti i tri puta na dan sam jela u McDonalds`u. Brojke na vagi pokazivale su 40 kilograma više nakon godinu dana od rođenja mog sina, odnosno, 131 kilogram i bilo je vrijeme da nešto učinim po tom pitanju."

Crystle je priznala kako nije nikada kuhala te je jela brzu hranu. S porastom kilograma rastao je i osjećaj nezadovoljstva i anksioznosti, priznala je. Nije mogla hodati dulje od jednog kilograma, gubila bi dah i stalno se preznojavala.

Bilo joj je neugodno šetati po kvartu jer je smatrala da će je ljudi gledati sa žaljenjem ili možda prezirom te je odlučila koristiti traku za trčanje. U sat vremena prehodala bi tek 3 kilometra, a tijekom prvog tjedna izgubila je tri kilograma što ju je jako iznenadilo. Odlučila je promijeniti svoje prehrambene navike u potpunosti, odbaciti šećer, brzu hranu i sve nezdravo.

Osjećala je glad i nedostatak energije nakon promjene prehrambenih navika, ali već nakon prvog tjedna, kojeg je okarakterizirala kako najteži, dobila je još više motivacije, nalet energije i ustrajnosti da dođe do svog cilja.


Pronašla je recepte za zdrave obroke koji se jednostavno pripremaju, a jelovnik je sadržao i slastice pa nije imala osjećaj velikog odricanja. U kolovozu prošle godine udala se u vjenčanici veličine M, odnosno konfekcijskog broja 38.

U 18 mjeseci izgubila je 50 kilograma, a po svog sina u školu odlazi pješke. Ide u šetnju po nekoliko kilometara četiri do pet puta tjedno, zdravije se hrani i odlazi vježbati u teretanu. Tvrdi kako se odlično osjeća i poručuje ostalima koji se bore s viškom kilograma da se uhvate u koštac s tim i ne posustaju niti kada brojke na vagi ne pokazuju promjene jer, to ne znači da ako se kilogrami ne mijenjaju da se i vaše tijelo ne mijenja.

vecernji.ba