Loše strane mršavljenja na koje vas nitko nije upozorio

mršavljenje, dijeta, trikovi, doručak, mršavljenje, odabir, razlozi, kilogrami, stres, mršavljenje, savjeti, zdravlje, frižider, namirnice, mršavljenje, mršavljenje, dijeta, savjeti, mršavljenje, stomak, kilogrami, mršavljenje, trikovi, pomoć, mršavljanje, pravila, lijek, mršavljenje, mršavljenje, savjeti, mršavljenje, dijeta, trikovi, mršavljenje, roditelji, trudnoća, beba, mršavljenje, ravan stomak, mršavljenje, žena, hrana, mršavljenje, debljanje, mit, činjenica, mršavljenje, hrana, namirnice, tijelo, mršavljenje, savjeti, mršavljenje, ljeto, načini, mršavljenje, načini, mršavljenje uz trening, gladovanje, zdravlje, dijeta, salo, trbuh, dijeta, mršavljenje uz trening, pića, stomak, mršavljenje uz trening, debeli, djeca, bakterije, dr oz, dijeta, mršavljenje uz trening, dijeta, Božić, mršavljenje, blagdani, hrana za jelo, odricanje, čaj, đumbir, mršavljenje uz trening, debljina, zemlje, svijet oko nas, zdravlje, čudotvorni napitak, dijeta, đumbir, med, pomaže kod mr
Uz to što ćete se osjećati sjajno, postoje i nuspojave mršavljenja o kojima svi šute. Provjerite koje su, da ne bi bilo neugodnih iznenađenja!
Grudi

Smanjit će se. Nema ljepšeg načina da to kažemo. A ako ste imali stvarno velik višak kilograma, moguće je da će prilično promijeniti izgled, da se blago izrazimo.
Veća guza

Ako vježbate, vjerojatno će se dogoditi. Stražnjica će vam se povećati, htjeli vi to ili ne. No možete imati i suprotni problem...
Manja guza

Da, moguće je da ćete se smanjiti, ako su vam guza i bokovi bili fino obloženi jastučićima. A postoji mogućnost i da će vam nedostajati, ako ste bili jako vezani za nju.
Pogled na guzu

S obzirom da će vam uskoro odjeća postati prevelika, postoji realna šansa da ćete gubitak kilograma proslaviti i vi i osoba koja iza vas vježba u teretani, jer ćete joj nehotice pokazati sve svoje stražnje čari kad vam spuznu hlače.
Bit će vam hladno

Iako ćete biti jako sretni zbog mršavljenja, odjednom ćete shvatiti da je zima ponešto hladnija nego što je pamtite. O da, s gubitkom masnog tkiva i vama će biti hladnije nego prije.
Gubit ćete nakit

Odjednom će vam prstenje biti preveliko i vrlo je izgledno da ćete u nekom trenutku izgubiti bar jedan prsten. Radije ga stoga ostavite kod kuće i kad budete spremni odnesite na sužavanje kod zlatara.
Prevelike čizme

Jedno od glavnih veselja je odlazak u šoping, po novu, manju odjeću. No, budući da ne možete odabrati gdje ćete smršavjeti, moguće je da će vam se smanjiti i noge. To znači da ćete morati u kupovinu cipela. Što, bar za žene, i nije tako strašna vijest, zar ne?!
Komentari o vašem tijelu

Prijatelji, članovi obitelji, kolege, pa čak i vaša frizerka, primijetit će da ste smršavili. Svi ti silni komentari bi vas mogli obradovati jer ste i tako jedva čekali da ih čujete, no može se dogoditi i da vas u nekom trenutku ubiju u pojam jer ćete se zapitati jeste li zaista bili tako ogromni prije?!
Debljanje

Iako trčite i dižete utege, u nekom trenutku može se dogoditi da stanete na vagu i vidite da su se brojke povećale. O.K., traperice vam stoje bolje nego ikad i napokon ste ponosni na izgled svojih ruku, no ta brojka će vas ipak zaboljeti.

Net.hr