Idealne vježbe za ljepše i čvršće grudi

Grudi su jedan od važnijih dijelova ženskog tijela i uvelike utječu na privlačnost. Stoga ne čudi što mnogi pokušavaju pronaći idealne vježbe koje tome idu u prilog.

S obzirom na to da su grudi sačinjene od masnog tkiva, a ne mišića, mogu se opustiti, a tada ne izgledaju privlačno. No, vježbe mogu pomoći i mogu ih očvrsnuti. Zapamtite jedno - ne očekujte čudo, jer neće u potpunosti izmijeniti izgled vaših grudi, samo će pomoći da izgledaju bolje, piše na stranici beautyhill.com.

● Sklekovi su poznati kao odličan stimulans za razne grupe mišića, uključujući i područje grudi. Pokušajte svaki dan napraviti nekoliko setova od po 10 sklekova i kroz neko vrijeme ćete uočiti napredak. Osim toga, osjećat ćete se fantastično.

● Vježbe s bučicama koje se izvode dok ležite na leđima pomoći će u učvršćivanju grudi. Ne trebaju vam preteške bučice, jer ne pokušavate nabildati mišiće nego učvrstiti grudi. Dok ležite na leđima primite bučice rukama i polako ih podižite gore, zatim opet spustite uz tijelo. Da vam bude lakše možete savinuti koljena. Napravite dnevno tri serije po 10 podizanja bučica.

● Korisne su i sve sprave iz teretane koje služe za jačanje ruku, one ujedno djeluju i na učvršćivanje grudi. Ako vam se ne ide u teretanu samo zbog toga, ima i onih koje možete kupiti i koristiti u vlastitom domu.

Magazin.hr