Ako se ujutro probudite naduti ovo biste prvo trebali pojesti i popiti

prirodna medicina, jačanje imuniteta, pročistiti tijelo, detoksikacija, hrana, glad, stomak, nadutost, smanjuje nadutost, mjesečnica, bolne menstruacije, bolovanje, menstruacija, šefica ureda, skidanje, hrana za jelo, jelo, znakovi, hrana, ovisnost, Ovisnost o hrani , toksini u organizmu, čišćenje, recept, gluten, bezglutenski obrok, Celijakija , bezglutenska prehrana, lijek, crijeva, čišćenje, nadutost, smanjuje nadutost, hrana, blagdani, namirnice, nadutost, časna sestra, recept, Posušje, stomak, nadutost, smanjuje nadutost, hrana, gluten, bezglutenska prehrana, bezglutenski obrok, voda, piće, gluten
...napuhnut i jednostavno se ne možete riješiti te neugodne nadutosti, piše Net.hr.

I to je jedna od iritantnijih stvari koja vam se ujutro može dogoditi. I vjerojatno u tom trenutku želite sve samo ne jesti, jer vam se čini da bi vam bilo koja hrana u tom trenutku samo mogla naštetiti.

No, zapravo je doručak najbolja ideja koju u ovakvom trenutku možete imati, piše She Finds.

No, nije baš svaka hrana idealna za rješavanje nadutosti. A jedna je nutricionistica odlučila otkriti koje su to namirnice idealne za doručak i nakon kojih ćete se sasvim sigurno riješiti neugodne nadutosti.

Nutricionistica Keri Glassman tvrdi kako je ujutro, kada se probudite napuhnuti, najbolje pojesti obrok pun proteina, kao što su na primjer tvrdo kuhana jaja.

Također, preporuča da popijete i šalicu zelenog čaja, koji je dokazano povezan s ubrzanjem rada metabolizma, a i djeluje kao savršeni antioksidans.