Postani Frontend/Backend Developer u samo tri koraka

spark
Jeste li znali da će do sljedeće godine bosansko-hercegovačke tvrtke trebati više od 15 000 programera? Idealno vrijeme da se upišete na besplatne napredne radionice #web programiranja u #SPARKschool.

Postani Frontend/Backend Developer u tri koraka:
#1 Položi ulazni test u SPARK school 16.4.2019. (ako budeš najbolji, dobit ćeš besplatnu kartu za konferenciju WeAreDevelopers u Berlinu, a literaturu možeš pronaći ovdje)
#2 Budi redovan na radionicama od 22.4.-10.7.2019. i piši zadaće
#3 Skupi 100 od 100 bodova na radionicama i dobit ćeš 100 KM + direktan ulazak na SPARK praksu.

Svi budući programeri mogu odabrati između dva smjera radionice - Frontend i Backend. Tehnologije koje ćete učiti na Frontend radionicama su: DOM, JavaScript, Vue.js i Socket.io, a radionice će se održavati od 24.4.2019. do 10.7.2019. Backend radionice će obuhvaćati sljedeće: baze podataka, JavaScript, Node.js i Express.js. Ove radionice počinju isti dan i kad Frontend, a traju do 3.7.2019.

Zašto trebate odabrati baš SPARK school? Ovo je top 5 razloga:
#1 Besplatna radionica Frontend ili Backend programiranja koja inače vrijedi 3200 KM po osobi
#2 Nastavni plan i program prati najnovije trendove i tehnologije, a iste koriste developeri u NSoftu
#3 Predavači i mentori imaju višegodišnje radno iskustvo
#4 Najbolji polaznici dobivaju nagrade
#5 Možda čak odmah dobijete posao!

Iznimno je bitno biti redovan na radionicama i sudjelovati u svim aktivnostima jer polaznici koji izostanu više od tri puta gube pravo pohađanja radionica. Očekuje se i kontinuiran rad koji uključuje vježbanje zadataka kod kuće i izradu domaćih zadaća.

Postani Frontend/Backend Developer - prijavi se na www.spark.ba/school, scroll do prijavne forme, a zatim odaberi web programiranje i jedan od dva smjera naprednih radionica, priopćeno je iz SPARKa.