Saznajte što horoskopski znak govori o tome kakav je u ljubavi

Ovan
Izuzetno su dinamični i vole preuzimati kontrolu u različitim situacijama. Da biste ih impresionirali sve što morate učiniti je pokazati da vas je teško osvojiti. Suptilno mu dijelite komplimente i smijte se njegovim šalama.

Bik
Bikovi mogu biti ekstremno tvrdoglavi i usporeni. Ako mu pristupite oprezno i bez žurbe, cijenit će vaše strpljenje. Nemojte ih uvjeravati da su u krivu u određenim situacijama. Umjesto toga, dozvolite im da pojasne stvari u svom stilu.

Blizanci
Blizance morate zabavljati i intrigirati kako bi ostali zainteresirani. Zbog toga trebate smišljati nove aktivnosti kako biste bili sigurni da uživaju u vremenu koje provodite zajedno. Teško se navikavaju na obveze i imaju teškoće u dugotrajnim vezama.

Rak
Muški rakovi su istovremeno slatki i sramežljivi. Ovaj je znak kompatibilan svim drugim znakovima. Impresionirajte ga romantičnim planovima i dozvolite da iskazuje svoje emocije bez bojazni da će biti posramljen. Puni su brige i vole pokazivati osjećaje.

Lav
Lavovi žude za pažnjom. Ovi dečki žele imati kontrolu cijelo vrijeme. Nošenjem maske šarmera, ostavljaju dojam da svaka žena želi biti s njim u vezi.

Djevica
Djevice imaju tendenciju biti kritični i često previše zabrinuti. Posebnu pažnju poklanjaju svom i vašem izgledu. Pripremite se da ćete biti skenirani od glave do pete kad krenete na spoj s Djevicom.

Vaga
Vage vole sklad i sa svima vole biti pristojni. Izbjegavaju sukobe i u vezama pokušavaju biti što je više fer. Vage su spremne na obveze koje donosi veza i bez problema ulaze u brak.

Škorpion
Škorpioni su neodoljivi sve dok ih ne iznevjerite. Nakon kritične situacije mogu se pretvoriti u čudovišta i držati vas u neprijateljskog zoni zauvijek. Štoviše, vrlo su strastveni i vole zavoditi partnericu.

Strijelac
Strijelci su optimistični i vole zabavu s prijateljima i partnericom. Ako žudite za dugotrajnom vezom s njima, budite svjesne činjenice da se nerado obvezuju i da vole uživati u onome što im život ponudi.

Jarac
Jarčevi su često previše rezervirani i dosadni. Djevojke često imaju problema pročitati njihov govor tijela, jer oni vole čekati da drugi učine prvi korak. Vole rutinu i red.

Vodenjak
Vodenjake je teško pročitati zbog čestih promjena raspoloženja. Brak i duge veze smatraju kavezom. Vrlo ih je teško privoliti da se obvežu. Često kriju svoje prave osjećaje i vole svoju slobodu.

Riba
Ribe žive u svom bajkovitom svijetu i imaju tendenciju biti ekstremno romantični. Nemaju ideju kako bi pravi odnosi trebali funkcionirati, zbog čega su često razočarani kad nastanu problemi i delikatne situacije. Jedna od njihovih najboljih vrlina je što su 100 posto lojalni kada su u pitanju njihovi voljeni.

magazin.net.hr