Sa medvjedićem Linom najbolja zabava na SFF-u za najmlađe

Sa medvjedićem Linom najbolja zabava na SFF-u za najmlađe

Tijekom jubilarnog 25. po redu Sarajevo Film Festivala, medvjedić Lino, maskota Podravkinog Lino branda, najmlađim će ljubiteljima filmova uveseliti boravak u kino dvoranama.

Prije projekcija filmova koje će se održati u Pozorištu mladih i Kinu Novi Grad, mališani će se moći družiti s medvjedićem Linom, a uz ukusne degustacije Šumi i Lino proizvoda. Medvjedić Lino dočekat će najmlađe ljubitelje sedme umjetnosti već u subotu, 17.08., prije projekcije Kratkih filmova zakazanih za 12 sati, čije će prikazivanje biti upriličeno u Pozorištu mladih u okviru Dječjeg programa - Mini Arene. Dva dana kasnije, u ponedjeljak, za uzrast od 9 do 13 godina, prije prikazivanja filma Daniel u 17 sati, medvjedić Lino će zabavljati sve prisutne uz degustaciju a druženje će se nastaviti i u srijedu na istoj adresi i u terminu od 17 sati, kada će medvjedić Lino ispratiti gledatelje na projekciju švedskoga filma Sune protiv Sunea. Film govori o prvom danu škole i sudbonosnom susretu dva dječaka istoga imena. Lino zabava produljit će se i na četvrtak, 22.08. kada će u podne u Pozorištu mladih biti prikazan film Jacob, Mimmi i psi koji govore, latvijski film o dječaku Jacobu koji provodi nezaboravan tjedan na čuvanju kod rođaka. Na radost mališana i onih malo starijih, medvjedić Lino će upriličiti i posjete kinu Novi Grad i to prije projekcija filma Pat i Mat: Zimska radost koji će biti prikazan u četvrtak, 22.08. u 18 sati u okviru Mini Arene. Film govori o zimskim avanturama dvojice nespretnih susjeda koji na domišljate načine pokušavaju prirediti proslavu Božića, a najmlađi će moći uživati u Šumi i Lino proizvodima i poslije prikazivanja filma.

Podravka već tradicionalno podupire Sarajevo Film Festival više od desetljeća, a osim pokroviteljstva nagrade Srce Sarajeva za najbolji kratki film, Podravka će u finalnoj noći na Festivalskom trgu prirediti Prijem u čast pobjednika Festivala, gdje će, uz Vegetu Natur svim prijateljima, partnerima i sudionicima festivala nagraditi nepca ukusnim zalogajima iz Podravkine bogate kulinarske ponude.