Prva stvar koju morate napraviti sa svojom ženom ujutro kad se probudite

jutro, buđenje, Rano buđenje, žena
este li među onima kojima prva pomisao nakon buđenja bude: Moram spremiti djecu za školu/vrtić, prošetati psa, skuhati kavu...?

I dok vam se glavu vrzma cijelo čudo stvari koje biste trebali obaviti taj dan, gotovo uvijek 'zaboravit' na osobu pored sebe.

Naravno, ne doslovno. No, iako se tijekom dana čujete, vjerojatno pošaljete najmanje dvadesetak poruka, no ono što napravite ujutro kada se probudite može itekako odrediti vaš dan.

Otkucaji srca i krvni tlak, u jutarnjim su satima sniženi te smo znatno opušteniji i "otvoreniji" za osobe u našoj blizini. To je idealno vrijeme da zagrlite i poljubite voljenu osobu, a osim što ćete navući osmijeh na lice vašoj partnerici, to će odrediti i "olakšati" dan koji je pred vama.

Ne morate odmah odmahnuti glavom i pomisliti kako ujutro jedva imate vremena samo za oprati zube, ovih nekoliko stvari možete napraviti, a značit će puno.

Uvedite ih u svoju jutarnju rutinu...

Poljubac za dobro jutro

Sjetite se kako svojim kolegama uvijek kažete "dobro jutro" i "doviđenja" kada dolazite i odlazite s posla. Vaša partnerica ne zaslužuje ništa manje od toga, zar ne? I zato je poljubite za dobro jutro prije odlska na posao. Čak i ako spava...

Pijte kavu zajedno

Probudite se zajedno 10, 15 minuta ranije kako biste zajedno popili kavu ili čaj. Uskoro ćete opet svatko svojim putem i poslovnim i ostalim obvezama, pa neka vam barem dan započne s ovom jutarnjom rutinom i vaših 10 minuta koje imate samo za sebe...

Gledajte jedno drugo

Ne zahtijeva previše truda niti oduzima energiju. A znači i više nego biste pomislili. Gledajte se u oči i nasmijte se jedno drugom bez obzira što znate kakav vas stres čeka. Barem se ne trebate prepuštati stresu prije nego ste uopće i stigli na posao.

vecernji list