FOTO NAJVEĆI PLESNI DOGAĐAJ U BiH Sarajevo Salsa Kongres okuplja 800 sudionika iz cijelog svijeta

najava, ples, Sarajevo, salsa


Ovogodišnji Kongres okupit će oko 800 sudionika iz cijelog svijeta. Gosti dolaze iz Slovenije, Turske, Švedske, Srbije, Njemačke, Hrvatske itd. a u posebnom fokusu će biti radionice koje će voditi neki od najboljih svjetskih salsa plesača, te gala večer koja će u kongresnoj dvorani hotela Holiday biti održana u subotu, 24. siječnja.

Sarajevo Salsa Kongres (SSC) nije natjecateljskog karaktera, nego za cilj ima popularizirati salsu. Svoje bogato plesno znanje i iskustvo s gostima dijele najbolji plesači i educiraju sudionike festivala.

najava,ples,Sarajevo,salsa

Svi posjetitelji festivala kroz četiri dana lude zabave imat će priliku učiti razne plesne discipline, te uživati u četiri plesne zabave na kojima će 10 DJ-eva puštati glazbu i pobrinuti se za fantastičnu zabavu.

Jedan od slogana SSC je i Učimo od najbolji te se organizacijski tim svake godine trudi u Sarajevo dovesti najbolje instruktore kako bi svojim gostima prenijeli znanje.

Pored dobro poznatih instruktora plesa koji dolaze iz svih zemalja regiona i šire, ove godine pridružit će nam se i Seo Fernandez sa svojom partnericom Martom, te Luis Vasquez zajedno s partnericom Magdom.

najava,ples,Sarajevo,salsa

Pored toga što su svjetski poznati instruktori, Vasquez je jedan od začetnika linijskog stila salse, a tijekom svoje karijere uspješno je surađivao s Jennifer Lopez, Johnom Travoltom i mnogim drugim. Cilj koji je postavljen kada je održan prvi kongres nakon ovih dvanaest godina je postignut.

Pored toga što je Sarajevo postalo centar regije tijekom ovih zimskih dana i što su ćevapčići i salsa postali dio Sarajevske zime, tako je salsa u BiH zaživjela i ima sve više poklonika među mlađom i starijom populacijom. Sarajevo Salsa Kongres je tijekom ovih 12 godina postao prepoznatljiv u regiji i šire.

Nastavljamo našu tradiciju da plesom brišemo granice i dodatno zbližavamo ljude iz cijelog svijeta i ovo je biti idealna prilika da se građani upoznaju s više vrsta plesa i pronađu onaj koji im najviše odgovara, stoji u priopćenju.

Za više informacija budite slobodni kontaktirati organizatora festivala, Vedrana Marčetu na kontakt telefon: +387 61 841 355.