FOTO NAJVEĆI PLESNI DOGAĐAJ U BiH Sarajevo Salsa Kongres okuplja 800 sudionika iz cijelog svijeta | Hercegovina.Info

FOTO NAJVEĆI PLESNI DOGAĐAJ U BiH Sarajevo Salsa Kongres okuplja 800 sudionika iz cijelog svijeta

FOTO NAJVEĆI PLESNI DOGAĐAJ U BiH Sarajevo Salsa Kongres okuplja 800 sudionika iz cijelog svijeta


Ovogodišnji Kongres okupit će oko 800 sudionika iz cijelog svijeta. Gosti dolaze iz Slovenije, Turske, Švedske, Srbije, Njemačke, Hrvatske itd. a u posebnom fokusu će biti radionice koje će voditi neki od najboljih svjetskih salsa plesača, te gala večer koja će u kongresnoj dvorani hotela Holiday biti održana u subotu, 24. siječnja.

Sarajevo Salsa Kongres (SSC) nije natjecateljskog karaktera, nego za cilj ima popularizirati salsu. Svoje bogato plesno znanje i iskustvo s gostima dijele najbolji plesači i educiraju sudionike festivala.

Svi posjetitelji festivala kroz četiri dana lude zabave imat će priliku učiti razne plesne discipline, te uživati u četiri plesne zabave na kojima će 10 DJ-eva puštati glazbu i pobrinuti se za fantastičnu zabavu.

Jedan od slogana SSC je i Učimo od najbolji te se organizacijski tim svake godine trudi u Sarajevo dovesti najbolje instruktore kako bi svojim gostima prenijeli znanje.

Pored dobro poznatih instruktora plesa koji dolaze iz svih zemalja regiona i šire, ove godine pridružit će nam se i Seo Fernandez sa svojom partnericom Martom, te Luis Vasquez zajedno s partnericom Magdom.

Pored toga što su svjetski poznati instruktori, Vasquez je jedan od začetnika linijskog stila salse, a tijekom svoje karijere uspješno je surađivao s Jennifer Lopez, Johnom Travoltom i mnogim drugim. Cilj koji je postavljen kada je održan prvi kongres nakon ovih dvanaest godina je postignut.

Pored toga što je Sarajevo postalo centar regije tijekom ovih zimskih dana i što su ćevapčići i salsa postali dio Sarajevske zime, tako je salsa u BiH zaživjela i ima sve više poklonika među mlađom i starijom populacijom. Sarajevo Salsa Kongres je tijekom ovih 12 godina postao prepoznatljiv u regiji i šire.

Nastavljamo našu tradiciju da plesom brišemo granice i dodatno zbližavamo ljude iz cijelog svijeta i ovo je biti idealna prilika da se građani upoznaju s više vrsta plesa i pronađu onaj koji im najviše odgovara, stoji u priopćenju.

Za više informacija budite slobodni kontaktirati organizatora festivala, Vedrana Marčetu na kontakt telefon: +387 61 841 355.