Šime Vrsaljko snimio video za navijačicu oboljelu od leukemije

Da ima veliko srce i da neizmjerno cijeni svakog navijača naš nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko dokazao je još jednom.

Ovaj put su ga za malu pomoć zamolili prijatelji 27-godišnje Katarine kojoj je u travnju dijagnosticirana leukemija, a ova dijagnoza je nije pokolebala i liječenje odlično podnosi, s jutro nakon što je Hrvatska pobijedila Englesku na SP-u branila je svoj diplomski rad na Fakultetu strojarstva i brodogradnje.

Napisali su ovo njeni prijatelji koji su joj za rođendan odlučili prirediti iznenađenje i snimili su video u kojem joj čestitaju rođendan s brojnim dobrim željama. Pred kraj video Katarinu je dočekalo pravo iznenađenje - rođendan joj je čestitao i Šime Vrsaljko.

- Pozdrav Keti, sretan rođendan ti i čestitam ti i na diplomi. Da mi budeš vesela, zadovoljna i ponosna kao što sam i ja ponosan na tebe kako si navijala za nas cijelo ovo Svjetsko prvenstvo, ja sam tvoj velik vatreni navijač. Za kraj drži se i veliki pozdrav - poručio je Šime u video koji će vam zasigurno izmamiti suzu na lice.

vecernji list

11.09.2018 u 17:05