BRITANSKI MEDIJI SE POSEBNO RASPISALI Ivana Knoll ponovno privukla pažnju sa tribina

Ivana Knöll,navijačica
Getty Images

Kao i obično mnogi strani mediji pisali su o njoj, a posebno se o najpoznatijoj hrvatskoj navijačici raspisao britanski Daily Mail. Taj tabloid napisao je kako je Knoll bodrila svoju zemlju s tribina, te da se proslavila u Kataru.

S tribina je finale Lige nacija, u kojem je hrvatska reprezentacija osvojila srebrno u Rotterdamu pratila i Ivana Knoll.  Kao i obično mnogi strani mediji pisali su o njoj, a posebno se o najpoznatijoj hrvatskoj navijačici raspisao britanski Daily Mail. Taj tabloid napisao je kako je Knoll bodrila svoju zemlju s tribina, te da se proslavila u Kataru. 

"Hrvatska manekenka Ivana Knoll bodrila je svoju zemlju tijekom finala Lige nacija u Rotterdamu, nakon što se proslavila na Svjetskom prvenstvu prošle godine. 30-godišnja ljepotica privukla je veliku pažnju svojom crveno-bijelom odjećom u Kataru, a bila je na tribinama i u Nizozemskoj dok se Hrvatska borila sa Španjolskom za trofej Lige nacija", stoji u tekstu. 

Baš kao i nogometne zvijezde i Ivana je proteklih godina stekla zvjezdani status, a to potvrđuje i jedna od njezinih objava na Insta Storyju. Naime, Knoll je nedavno objavila fotografiju navijača koji drže bijelu majicu s kockicama na kojoj je ispisano "Knoll, došli smo zbog tebe... Pa da usput i tekmu pogledamo". 

Natpis je oduševio Ivanu koja je fotografiju navijača sa simpatičnom majicom odmah podijelila s pratiteljima uz emotikone smajlića koji plače od smijeha i srca. 

Ivana je uoči polufinalne utakmice u Rotterdamu doživjela i jednu neugodnu situaciju zbog koje ček intervenirala i policija, a za Večernji list Knoll je otkrila što se dogodilo.

"Dok sam davala intervju, pijani navijač je prišao i počeo me vrijeđati, potom me krenuo napasti i fizički. Tu je bio i moj dečko, krenuo je na njega i tada je stigla policija. Kada je krenuo napasti i njih, srušili su ga i ispendrečili. Pitali su me kasnije za izjavu, što se točno dogodilo i želim li podnijeti prijavu ili samo da ih maknu odavde. Također mi je nizozemski novinar kazao da nizozemska policija inače baš i ne udara, ali ovaj put su očito morali", kazala je Ivana o incidentu koji se dogodio uoči utakmice.

Inače, Ivana je bila glavna zvijezda i tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, a nakon što je tamo bodrila vatrene preselila se na neko vrijeme u Ameriku zbog niza poslovnih ponuda.