Lijek za rak postoji: Zašto ga skrivaju od nas?

Nevjerojatna novost: osnovni uzrok raka bio je službeno otkriven već desetljećima (1923), a pronalazač je 1931. za to dobio Nobelovu nagradu iz medicine.

Od tada ništa nije bilo napravljeno od tog dostignuća, već se je samo nastavilo, po cijelome svijetu, sakupljati novac za daljnja istraživanja preko raznoraznih institucija, kao na primjer talijanski AIRC.

Glavni uzrok raka već je poznat. Vrlo mali broj ljudi u čitavom svijetu zna za to, jer je ta istina sakrivena od strane farmaceutske i prehrambene industrije.

Godine 1931. njemački znanstvenik Otto Heinrich Warburg primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Upravo tako. Otkrio je osnovni uzrok nastanka raka i zato primio Nobelovu nagradu.

Otto je otkrio da je rak rezultat anti-fiziološke snage i anti-fiziološkog načina života.

Zašto? Zato što jednim anti-fiziološkim načinom prehrane (dijeta na osnovi hrane koja zakiseljuje) i fizičkom neaktivnošću, tijelo stvara kiselu sredinu, (u slučaju fizičke neaktivnosti stanice nisu dovoljno snabdjevene kisikom).


Stanična zakiseljenost uzrokuje izbacivanje kisika. Pomanjkanje kisika u stanicama stvara kiselu sredinu.

Rekao je: "Pomanjkanje kisika i kiselost su dvije strane iste medalje: ako netko ima jedno ima i drugo".

To znači, ako netko ima pretjeranu kiselost, dakle automatski će imati pomankanje kisika u svom sistemu. Ako nedostaje kisik imati ćete zakiseljen organizam.

Također je rekao: "Kisele supstance odbijaju kisik, s obzirom na bazične, koje privlače kisik."

Dakle, kisela sredina je sredina bez kisika.

Izjavio je: "Lišite stanicu 35% njezinog kisika za 48 sati i možete je pretvoriti u rakastu stanicu. Sve normalne stanice imaju apsolutnu potrebu za kisikom, međutim tumoralne stanice mogu živjeti bez njega". (Pravilo bez mogućnosti iznimke).

Dnevno.hr

Tagovi: lijek RAK skrivanje
14.05.2014 u 09:25
loading...