Karte za iscjelitelja Torabija kupujte isključivo na blagajnama!

'Zlouporaba karata – kupona za ulazak na tretmane gospodina Torabija se, i usprkos našim upozorenjima i apelima, nastavila, te su djelatnici Službe unutarnje sigurnosti 20. listopada uhitili dvije osobe inicijala M.S. i P.I. na djelu.   Navedena lica su prijavljena MUP-u KS, te su pripadnici MUP-a KS reagirali na licu mjesta, uzevši podatke od osumnjičenih. Protiv navedenih lica će biti sprovedena istraga, te nakon utvrđivanja krivice i podignuta optužnica.

Ovim putem skrećemo pažnju građanima da karte za tretmane gospodina Torabija kupuju isključivo na BLAGAJNAMA Zetre, koje se nalaze u krugu olimpijskog kompleksa Zetra i prodajnim mjestima ispred STADIONA KOŠEVO. Cijena karte iznosi 1 KM.

Napominjemo da je nemoguća bilo kakva zlouporaba karata koje se prodaju na BLAGAJNAMA Zetre, jer se one svaki dan rade u različitim bojama, s različitim serijskim brojevima, sadrže suhi žig i pečat ZOI'84, te određene detalje koji su svojstveni samo originalnim kartama koje izdaje ZOI'84. 

Imajući u vidu činjenicu da je broj posjetitelja  tretmana gospodina Mekkija Torabija sve veći, te da se stvaraju velike gužve u krugu olimpijskog kompleksa Zetra, ovim putem apeliramo na građane da ne parkiraju automobile izvan parking prostora.

Naime, sve je više onih koji svoje automobile ostavljaju na prolazu do ulaza u dvoranu , čime zagrađuju prilaz hitnoj pomoći, što se ni u kojem slučaju ne smije raditi. Na ovaj način se dovodi u pitanje mogućnost rada hitne pomoći, što može biti veoma opasno'', priopćavaju iz Kantonalnog javnog preduzeća ZOI '84 Olimpijski centar Sarajevo.

fena