Tko da više: Ponudila muža u oglasu ljuta što stalno igra igrice

nevjera, muškarac žena, muškarac žena, sex, muškarac žena, sex, sex u autu, mladi sex, muškarac žena, sex, brak, muškarac, hrana, erakcija, muškarac, menopauza, erekcija, menstrubacija, samozadovoljavanje, varanje, preljub, oglas, igrice, varanje, preljub, ljubavnica, erekcija, disfunkcija, muškarci, muškarci, tipovi, izbjegavanje, erektilne disfunkcije, napitak, čudotvorni napitak, kava
Alyse Bradley iz Utaha u oglasu objavljenom na stranici Craigslist, nudi svog supruga, 22-godišnjeg Kylea Bradleyja.

Nema novca pa iznajmljuje supruga

U opisu "proizvoda" Amerikanka je napisala kako je on "jednostavan za održavanje, samo ga hranite i dajite mu vodu svakih tri do pet sati".

Navela je da njen suprug uživa u hrani i videoigricama, stoga će ga dati onome tko ponudi najviše, a moguća je i zamjena.

Iako je Alyse istaknula da je oglas zapravo bio šala, napomenula je da joj smeta to što njen suprug dane provodi igrajući igrice stoga se odlučila na ovaj neobičan korak.

Naime, Kyle se nedavno, zbog ozljede leđa, vratio iz Afganistana te sada tvrdi da igrajući ratne igrice ostaje u kontaktu sa svojim prijateljima.

Samo šala

Nakon što je jednom 48 sati proveo igrajući igrice, žena je izgubila živce.

- Rekla sam mu da ću ga staviti u oglasnik, a njegova majka je rekla: "Učini to" - objasnila je svoj postupa Alyse za Huffington Post.

Na oglasu je Alyse dobila mnogo odgovora - neki su izražavali zabrinutost za njen brak, drugi nudili zamjenu, a bilo je i muškaraca koji su se ponudili da zamijene njenog supruga i izvršavaju sve bračne obaveze.

Ipak, Alyse i Kyle ne namjeravaju ostaviti jedno drugo.

- Volim svoju suprugu. To je sve bila samo šala - kazao je Kyle za The Salt Lake Tribune.

izvor: javno.hr