FOTO Škola programiranja Enter pokreće Summer Camp

27.06.2019
1/4

Ovoga ljeta Škola programiranja Enter pokreće Summer Camp koji će se održati u razdoblju od 08.07. do 12.07.2018. godine u Širokom Brijegu I Čitluku.

Razlog tome su dobar odaziv iskustva sa prošlogodišnjeg ljetnog kampa.
Prijaviti se mogu učenici osnovne škole za koje će se održavati radionica robotike, ali i srednjoškolci koji će u IT svijet ući putem web programiranja.

Osnovnoškolci mogu naučiti programirati i upravljati vlastitim robotom preko računala. Ne samo da će raditi u timovima , već i sami mogu planirati, testirati i modificirati svoje robotske kreacije! Uz pomoć Micro:bit računala i drugih zabavnih setova razviti će bolje znanje o robotici, računalnom programiranju i timskom radu.
noge druge prednosti uključuju: razvoj kreativnog razmišljanja, poboljšane društvene vještine, razvoj vještina kritičkog mišljenja i rješavanja problema, te upoznavanje računalnog programiranja.

Djetinjstvo je najformativniji stupanj života. Spoznaje koje nastaju u djetinjstvu, sa sobom nosimo ostatak života. Pozitivno izlaganje STEM iskustvima ključ je pravilnog razvoja djece.

Summer Camp program robotike i kodiranja djeci predstavlja zabavu, ali im i pomaže da steknu vještine i samopouzdanje koje će im pomoći da se razviju u inovatore, izumitelje i poduzetnike. Svijetu je potrebno više znanstvenika, tehnologa, inženjera i matematičara.

Summer Camp program web programiranja predstavlja starijim polaznicima mogućnost da sudjeluju u razvoju konkretnih riješenja iz te oblasti. Kroz obuku html-a, css-a i wordpressa bit će u mogućnosti izraditi vlastitu web stranicu u kratkom roku. Pored toga zasigurno je dobra ulaznica i za fakultet iz tehničkih oblasti
Djeca ce svoj ljetni raspust provesti kreativno, zabavljajuci se gradeći robote. Plan i program ljetnog kampa skole programiranja.
Enter summer camp osmisljen je tako da se polaznici kroz druzenje i zabavu upoznaju sa svijetom tehnologije i mogucnostima koje im ona nudi.
Buduće naraštaje trebamo naučiti kako mogu napraviti promjenu u svijetu.


loading...