FOTO   Škola programiranja Enter pokreće Summer Camp

kamp, STEM aktivnosti

Razlog tome su dobar odaziv iskustva sa prošlogodišnjeg ljetnog kampa.
Prijaviti se mogu učenici osnovne škole za koje će se održavati radionica robotike, ali i srednjoškolci koji će u IT svijet ući putem web programiranja.

Osnovnoškolci mogu naučiti programirati i upravljati vlastitim robotom preko računala. Ne samo da će raditi u timovima , već i sami mogu planirati, testirati i modificirati svoje robotske kreacije! Uz pomoć Micro:bit računala i drugih zabavnih setova razviti će bolje znanje o robotici, računalnom programiranju i timskom radu.
noge druge prednosti uključuju: razvoj kreativnog razmišljanja, poboljšane društvene vještine, razvoj vještina kritičkog mišljenja i rješavanja problema, te upoznavanje računalnog programiranja.

Djetinjstvo je najformativniji stupanj života. Spoznaje koje nastaju u djetinjstvu, sa sobom nosimo ostatak života. Pozitivno izlaganje STEM iskustvima ključ je pravilnog razvoja djece.

Summer Camp program robotike i kodiranja djeci predstavlja zabavu, ali im i pomaže da steknu vještine i samopouzdanje koje će im pomoći da se razviju u inovatore, izumitelje i poduzetnike. Svijetu je potrebno više znanstvenika, tehnologa, inženjera i matematičara.

Summer Camp program web programiranja predstavlja starijim polaznicima mogućnost da sudjeluju u razvoju konkretnih riješenja iz te oblasti. Kroz obuku html-a, css-a i wordpressa bit će u mogućnosti izraditi vlastitu web stranicu u kratkom roku. Pored toga zasigurno je dobra ulaznica i za fakultet iz tehničkih oblasti
Djeca ce svoj ljetni raspust provesti kreativno, zabavljajuci se gradeći robote. Plan i program ljetnog kampa skole programiranja.
Enter summer camp osmisljen je tako da se polaznici kroz druzenje i zabavu upoznaju sa svijetom tehnologije i mogucnostima koje im ona nudi.
Buduće naraštaje trebamo naučiti kako mogu napraviti promjenu u svijetu.