Otvaranje prvog bežičnog internet parka u Sarajevu

internet, BIH, internet, prevara, flert, internet, park, Sarajevo, on line upoznavanje, internet, ljubav, internet, internet, ovisnost, veza, partner, društvene mreže, rastava, chat, portal, žene, muškarci, varanje, žene, flert, oči, žena, obitelj, Štednja za mirovinu, brak, varanje, seks prakticiranje, razlozi, veza, sreća, žene, muškarci, varanje, varanje, osveta
U današnjem modernom svijetu, internet je sastavi dio svakodnevnog života te je potreba za saznanjima do kojih se dolazi putem interneta potakla članove općinskog SOM-a da općinskom načelniku Damiru Hadžiću predloži formiranje i otvaranje prvog bežičnog internet parka u Sarajevu.

Ovaj projekt, koji se realizuje u suradnji s kompanijom Telemach, jedan je od ciljeva zacrtanih u Strategiji za mlade 2008. - 2012. Općine Novi Grad Sarajevo.

"Naša namjera je da svim zainteresiranim građanima omogućimo da svoje slobodno vrijeme provedu kvalitetno, na otvorenom, u parku u potpunosti prilagođenom urbanom načinu življenja, a korištenje interneta u zoni parka je besplatno", stoji u priopćenju Pres-službe Općine Novi Grad.

(Fena)