Prijeti mu 15 godina zatvora jer je djevojku uštipnuo za stražnjicu

43-godišnji Steven Sherriff pio je u baru gdje ga je, kako je rekao, udario 23-godišnji dečko jedne crvenokose žene. Ona je pak tvrdila da ju je netko uštipnuo za lijevi dio stražnjice i provukao ruku među njezine noge. No, Sherriff inzistira da se radi o pogrešci.

Nakon incidenta su uhićena oba muškarca koja su kasnije povukla međusobne optužbe. No, prekasno. Sherriff je zaradio prijavu zbog alkoholiziranog stanja zbog čega može dobiti i šest mjeseci zatvora i kaznu od 340 funti, a prijavu je dobio i za seksualno nasilje.

'Moj odvjetnik kaže da ću dobiti između tri i 15 godina zatvora, ukoliko presude da sam kriv. Nikada je nisam dotaknuo', rekao je Sherriff koji je rođen u Belfastu, a u Dubaiju živi već sedam godina. Priznao je da je bio pijan, ali tvrdi da nikada ne bi napravio nešto takvo čak ni u alkoholiziranom stanju, piše Emirates 24/7.

26-godišnjak koji ga je udario također je 'zaradio' prijavu zbog pijanstva. U Dubaiju živi oko 100.000 Britanaca koji često imaju poteškoća s navikavanjem na stroge zakone i pravila.

Dnevnik.hr