FOTO/VIDEO  Pjesma koja i nakon 100 slušanja mami suze na oči, svakako poslušajte!

pjesma, suze
o posebno jer svaki puta kad bih je slušao ili pjevao moram sam susprezati suze (neuspješno). A još činjenica da je njen autor Rich Mullins rekao da uopće nije očekivao takav prijem publike, (štoviše, mislio je da je to njegova najgora pjesma jer mu je bila prejednostavna) daje zaključiti samo jedno: ova pjesma je dar s Neba! Slično misle milijuni ljudi koji su je čuli i mnogi izvođači koji ju izvode i nakon dvadesetipet godina, što je vrlo neuobičajeno ali ta pjesma je i danas svježa kao da je jučer nastala, pa čest izbor na koncertima ili kršćanskim susretima ne treba čuditi.

Mullins je bio iznimno talentiran glazbenik, kompozitor i klavijaturist. Poginuo je 1997. g. u prometnoj nesreći u 42. g. života. Inače, potjecao je iz kvekerske obitelji ali se posljednjih godina života približio Katoličkoj crkvi. Bio je oduševljen Ivanom Pavlom II. i svetim Franjom Asiškim. Živio je u celibatu i razmišljao o tome da postane redovnički brat franjevac. Napokon je odlučio i formalno postati katolikom ali već dogovorenu Prvu pričest u KC zauvijek je spriječila iznenadna smrt na autocesti.

Evo kako najpoznatija kršćanska pjesma, po nekima karizmatska himna, obzirom da se u karizmatskim krugovima naročito cijeni, zvuči u njegovoj izvedbi.

dnevno.hr