FOTO/VIDEO  Poslušajte cover pjesme Golgota nadarene Ljubušanke Mile Boras

MIla Boras

Nadarena Mila Boras otpjevala je jednu od najljepših duhovnih pjesama prošlog desetljeća. Radi se o Golgoti koju su opjevali Alan Hržica, jedan od predvodnika duhovne glazbene scene u Hrvatskoj i molitvena zajednica Srce Isusovo. 

MIla Boras

Inače, ova talentirana djevojka dolazi iz Vitine pored Ljubuškog i magistra je religijske pedagogije i katehetike, a njezino ime polagano odjekuje u glazbenim vodama. Svojim emotivnim interpretacijama poznatih pjesama i nježnim glasom, uspijeva dirnuti čak i najtvrđa srca slušatelja. 

„Volim glazbu otkad znam za sebe. Braća su mi prije svirala klavir i gitaru, pa bih ja uvijek uz njih pjevala. Kao što svako dijete ima san, tako je moj bio biti pjevačica. Znala sam da ću si jednom ostvariti da snimim barem jednu svoju pjesmu, a evo Bogu hvala, zasad imam tri svoje pjesme snimljene sa spotovima. Nadam se da će ih u budućnosti biti još. Prvi solo sam imala u malom župnom zboru i mislim da je to bilo ključno u mom oslobađanju od treme. Iako je ponekad i danas bude na nastupima“, ispričala je Mila za hercegovina.info, te dodala da joj niti jedan dan ne može proći bez glazbe, jer to ne bi mogla izdržati. Glazbeni ukus joj je šarolik a najviše uživa uz pop i jazz. 

Kako je kazala za hercegovina.info, suradnja s Mass coversom traje već tri godine, a kako se voli našaliti, više niti ne broji covere koje je tamo snimila. 

MIla Boras

„Dosta sam razmišljala koju bi pjesmu snimila, da bude prigodna za korizmeno vrijeme i sjetila sam se ove "Golgota" od Alana Hržice. Posebno se s njom može suživjeti svatko na Veliki petak kada se spominjemo Kristove smrti na križu. Moramo shvatiti da mi, iako nesvjesno, Krista pribijamo na križ svakim svojim grijehom. Grijeh je istina od početka u nama, ali mi upravo zato imamo razum, kako bi mogli postaviti granice, te odlučiti ne griješiti“, ispričala nam je Mila. 

Njezini najmiliji daju joj veliku podršku, bez koje kako nam je kazala ništa ne bi bilo moguće. „Tu su uvijek obitelj i prijatelji, ne bih nikoga posebno izdvajala, u različitim situacijama uvijek se netko od njih izdvaja tko mi da više podrške. Iza sebe imam već, Bogu hvala, snimljene i objavljene svoje tri autorske pjesme. Dvije su duhovne i jedna je pop, nadam se da će do kraja godine, ako Bog da, izići i četvrta“, zaključila je Mila. 

Pogledajte i poslušajte Milu u izvedbi pjesme „Golgota“ za MASS Covers. 

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.