MARIJO BEVANDA Glazbenik iz Međugorja objavio novu pjesmu pod nazivom "Naivan"

Marijo Bevanda pjevač

Hercegovački glazbenik i kantautor Marijo Bevanda nedavno je predstavio novu pjesmu pod nazivom “Naivan”. Inače, pjesma “Naivan” je Bevandin drugi studijski singl nastao u kolaboraciji sa talentiranim mostarskim producentom i kantautorom Barikelo, točnije umjetnikom Ervinom Husagićem, koji potpisuje tekst, glazbu i produkciju.

Barikelo je poznat publici i po izdanjima “Malena”, “Sitni sati” i “Lejd” poznate izdavačke kuće “Bassivity Digital”, a Lyric video i cover art najnovije Bevandine pjesme je djelo mlade crnogorske dizajnerice Ella’s art and life.

“Moj glazbeni izričaj se temelji na synthwave zvuku, moderni stil koji je nastao sredinom 2000-ih iz poštovanja i po uzoru zvuka pop kulture 80-ih i ranih 90-ih godina prošlog stoljeća. Moj drugi studijski singl “Naivan” se naspram prvog prije svega razlikuje po tome sto nije nastao od mene i mog producentskog tima, nego tekst, glazbu i produkciju potpisuje mostarski producent i kantautor Barikelo, što je svakako donijelo jednu novu energiju”, rekao je Bevanda za Hercegovina.info.

Marijo Bevanda pjevač

Marijo je poznat po prijašnjim suradnjama s izvođačima iz Mostara kao što su: Mayer, grupa Sove, Malter Ego, Makk te grupa Connect iz Zagreba, Haris Rahmanović-Priki iz Bihaća, DJ i producent Bosque (Decrypted records) iz Međugorja, a od 2023. godine u suradnji sa producentom Gabrijel Prusina (Mostar sevdah reunion) može se pohvaliti izdavanjem autorskih pjesama u žanru pop synthwave i dreamwave-a.

“Glazbena vizija pjesama se temelji na pop/synthwave zvuku kojeg je prigrlio kao lijepo i nevino sjećanje iz djetinjstva 80ih godina, a tekstovi obrađuju iskustva, dobra i loša, odrasle dobi”, kazali su ranije o njemu mediji.

Osim lyric video spota na YouTube kanalu, pjesma je dostupna na svim streaming platformama.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.