Ovako slavni gube pet kilograma u sedam dana

kilaža
Tajna ove "čudesne dijete" leži u činjenici da hrana koju unosimo čisti organizam i daje nam manje kalorija nego što trošimo. Doktori preporučuju dodatni unos multivitamina, vitamina B i vitamina C za vrijeme dijete.

1. VOĆNI DAN

Jedite bilo koje voće, osim banana. Najmanje kalorija imaju lubenica i dinja, ako se odlučite za njih smršavit ćete još više.

2. POVRĆNI DAN

Jedite puno povrća - svježe, sirovo ili kuhano. Držite se podalje od graška, graha i kukuruza. Možete pojesti i pečeni krompir sa maslacem.

3. VOĆE I POVRĆE

Jednako kao prva dva dana, ali izostavite krompir.

4. BANANE I JOGURT

Pojedite do osam banana i popijte osam čaša obranog mlijeka. Ukoliko ne volite mlijeko, možete popiti i neki light jogurt. Iako banane imaju visok broj kalorija i karbohidrata, potrebne su vašem tijelu četvrtog dana dijete kako bi nadomjestile kalcij i proteine te zadovoljile želju za slatkišima.

5. PILETINA

Danas jedemo piletinu ili puretinu i šest paradajza tijekom cijelog dana. Pobrinite se da popijete čašu vode nakon svakog pojedenog paradajza.

6. PILETINA I POVRĆE

Šesti dan jedite piletinu ili puretinu s bilo kojim povrćem osim krompira.

7. ČAROBNA JUHA

Recept za čarobnu supu:

1-2 konzerve paradajza

6 glavica luka

1 velika glavica kupusa

1 vezica celera

1 vrećica supe sa lukom

Narežite povrće i stavite u vodu koju ćete začiniti po želji. Kuhajte desetak minuta, a onda dodajte supu iz vrećice. Juha je gotova kad povrće omekša, piše Index.hr.