Svi misle da je naša priča čudna, ja mislim da nam je suđeno': ovaj par upoznao se prvi dan života, a danas su sretno oženjeni

vjenčanje, otkazano vjenčanje, vjenčanje, susret, udaja, savjeti, običaji, hercegovački običaji, vjenčanje
Ako ste skeptični, razočarani i na bilo koji način ljubavno "oštećeni", priča o ovom paru mogla bi vam uljepšati dan, možda i popraviti malo percepciju što se romantike tiče.

Jer čini se da savršeni ljubavni scenariji ipak postoje, oni o kojima ste slušali u bajkama, a završavaju s "i živjeli su sretno, do kraja života". Tako su se barem stvari posložile ovome paru, danas sretno oženjenome u dalekoj Australiji.

Jemma i Daniel Langley upoznali su se, piše Independent, u prvim satima svojih života, u bolnici u gradu Victoria, 1989. godine. Majke su im bile dobre prijateljice, a svoje su bebice na svijet donijele istoga dana te ih odlučile odmah "upariti", iz šale naravno.

Malena Jemma i Daniel družili su se tako na dnevnoj bazi do devete godine kada su ih životni putevi njihovih roditelja razdvojili zbog preseljenja, nakon čega su prijatelji izgubili kontakt. Trebalo im je punih četrnaest godina da se ponovno pronađu...

Pogađate, preko društvenih mreža. 24-godišnja Jenna jednog je dana sasvim slučajno naišla na Facebook stranicu frizerskog salona u kojem je radila Danielova sestra Rhiannon.

"Dodala sam ju za prijatelja, a ubrzo i Daniela. Nakon toga počeli smo se aktivno dopisivati na Messengeru...", priča Jemma za Mail Online.

Dogovorila je termin za frizuru, a usred bojanja, u salon je ušetao David kako bi ju pozdravio. Popričali su, dogovorili "dejt" i od tad su nerazdvojni.

"Od tog trenutka nismo se mogli prestati družiti", dodaje Jemma. Zaručili su se dvije godine nakon toga - Daniel ju je zaprosio na novogodišnjem partyju, a dogodine su jedno drugome izrekli "da" u gradu u kojem su rođeni. Očekuju i svoje prvo dijete u ožujku 2018.

"Svi misle da je naša priča čudna. Ja mislim da nam je jednostavno bilo suđeno da završimo zajedno", kaže Jemma.

Slobodna Dalmacija