FOTO/VIDEO  Mostar:EducaKids Entertainment® online zabavno - edukativni kanal za djecu

EducaKids Entertainment® , Mostar

...zavoljeti i usrećiti nas, jer smo ga osmislili kako bi i mi usrećili druge, pa vas ovim putem želimo upoznati da je posrijedi posve novi i jedinstveni projekt na našim prostorima - online kanal sa zabavnim i edukativnim video i audio sadržajima za djecu.
Kreiran je u svrhu oživljavanja starih dječjih pjesmica, kao i produkcije novih autorskih djela za djecu. U cilju potpunog dječjeg doživljaja, u njihove male živote uvodimo radosne žive likove, a do sada se djeci prilazilo isključivo medijem animacije.

Živim likovima želimo djeci darivati prijatelje koji će im uljepšavati djetinjstvo, pjevati, plesati i igrati s njima. Oživljavanjem starih, ali nikada zaboravljenih pjesama želimo povezati sve naraštaje koji su, od sredine pedesetih godina prošlog stoljeća pa do onih koji tek sada uče prve pjesmice, pjevali pjesmice kakva je npr.: Ringe ringe raja.

Uostalom, ogromno zanimanje koje su naši spotovi s ovom i drugim pjesmama izazvali u interakciji sa djecom i odraslima, dali su nam ogroman poticaj da krenemo u zajedničku zabavnu i edukativnu avanturu.
I zajedno pjevamo: „Ringe, ringe raja...doš'o čika Paja, pa pojeo jaja..." :-)
Ali, netko će nas morati voditi kroz nove priče. Nekada su to bile uglavnom tete u vrtićima i učiteljice u školama.

E, mi imamo - Učitelja. On, dobar, pametan, veseo i raspjevan povezivat će vas s nama, ali i međusobno. Bit će uvijek ondje gdje vi želite i kada ga poželite! Jer smo usvojili najsuvremenije metode i tehnologije komuniciranja s djecom, a koje su osmislile pametne glave.

Ali, Učitelj mora imati svoje prijatelje za svaku priču, pa su njegovi veseli pomoćnici zeko Viki i medo Bobi. Zavoljet ćete ih, a oni vas već vole!
Mi, Adi Đukić i Mario Zovko bili smo ljuti što smo u djetinjstvu bili zakinuti za lijepe priče, dnevno zadovoljstvo je trajalo punih pet minuta prije dnevnika :-), imajući još u vidu da je dječja industrija svoju energiju usmjeravala isključivo na džepove roditelja. Pošto mi ne želimo biti takvi, jer bi naljutili Učitelja, Vikija i Bobija, osmislili smo cijelu ovu priču radeći zajedno i tako uživajući u sreći svakog djeteta i roditelja.

Učitelj, Viki i Bobi ne dopuštaju nikom da bude nesretan. Niti da bude lijen i nešto pametno ne nauči. Sve što Učitelj bude učio medu i zeku, učit ćete i vi.
Cijela regija u kojima je puno zemalja, djece i roditelja ima prvi put priliku sudjelovati u osmišljavanju našeg druženja sa našim likovima.