Napušila se i vozila bebu na krovu automobila

Devetnaestogodišnja Catalina Clouser uhićena je jučer u Phoenixu jer je na krovu automobila zaboravila svog sinčića u sjedalici starog tek pet tjedana i odvezla se. Dijete je u raskrižju palo s krova, no na sreću nije ozlijeđeno. Dijete je iz mjera predostrožnosti odvezeno u bolnicu, te predanu u ruke socijalnih radnika, piše dnevnik.hr.

'Izgleda da je osumnjičena stavila dijete u sjedalici na krov automobila, zaboravila na njega i odvezla se', rekli su iz policije.

Iz policije su dodali kako je Catalina zajedno sa svojim dečkom u parku pušila marihuanu, te su s djetetom otišla u trgovinu po pivo. Tada ih je prvi put zaustavila policija i uhitila njenog dečka zbog vožnje pod utjecajem alkohola i marihuane. Catalina je navodno bila jako uzrujana zbog tog događaja da je s djetetom otišla k prijateljici i popušila još nekoliko jointova.

Od prijateljice je otišla oko ponoći, te je tada zaboravila na dijete koje je ostavila na krovu automobila. Dijete je palo s krova u vrlo prometnom raskrižju, a majka navodno nije ni primijetila da djeteta nema sve dok nije došla kući. Prolaznici su spasili dijete s ceste i pozvali policiju.