Velika prezentacija: US JIM predstavlja Work and Travel program za ljeto 2020

US JIM , work and travel, prezentacija, studenti

US JIM program je jedinstvena prilika da svoje studentske dane upotpunite iskustvom koji ćete pamtiti cijeli život. Studenti koji žele usavršiti engleski jezik, upoznati Ameriku, provesti ljeto na potpuno drugačiji način, imaju priliku upoznati se s ovim Work and travel programom u srijedu u Mepasu, dvorana Princess s početkom u 17:00 sati.

Moći ćete iz prve ruke čuti iskustva od studenata koji su se odlučili na sezonski rad u Americi, te će američki konzul u BiH Scott A. Norris pričati o postupku i pravilima za dobivanje vize.

US JIM Work and Travel organizacija osnovana je u Mostaru s ciljem kako bi mladi iz BiH dobili priliku za nezaboravno iskustvo. Ovaj program kulturne razmjene studenata omogućuje studentima da četri mjeseca rade u američkoj tvrtci, a nakon toga putuju 30 dana po Americi.

Program nudi kompletnu podršku tijekom trajanja programa, od vašege prijave, odlaska u SAD i povratka u BiH. Svi poslovi su dostupni u ljetnom razdoblju kako bi svi mogli sudjelovati.

Duž cijelog SAD-a nude se poslovi u nacionalnim parkovima, bazenima, restoranima, hotelima i slično.

Svi zainteresirani za program pozvani su na prezentaciju, te možete posjetiti službenu stranicu projekta: https://www.us-jim.com/

Maja Ljubić, Hercegovina.info