Na nadgrobni spomenik svoje supruge dao uklesati vaginu

Milan Marinković na nadgrobni spomenik koji je podigao pokojnoj supruzi Mileni i sebi, dao je uklesati je ženski spolni organ. Na taj je način, tvrdi, ispunio jednu od posljednjih želja svoje supruge, donosi Alo.

- Više od 50 godina živjeli smo u skladnom braku iako nismo imali djece. Ja sam volio komentirati izgled žena što je njoj, pogotovo u posljednje vrijeme, malo smetalo. Zato je rekla da će na spomenik, ako umrem prije nje, uklesati ženski spolni organ pošto ga toliko volim. Ona je umrla prije tri godine, a ja sam joj ispunio želju - kaže Milan Marinković.

Iako je za svoj naum na početku unajmio profesionalnog klesara, ovaj je odbio ispuniti njegov neobičan zahtjev smatrajući ga bogohulnim. Ipak, kasnije je uspio pronaći majstora koji je pristao, a prototip su radili zajedno i to nekoliko dana. Sve zajedno, Milana je koštalo oko 2600 eura, no kaže kako mu zbog toga nije ni najmanje žao. Također, naglašava kako mu je priča oko neobičnog spomenika dosad priuštila i mnoge zabavne trenutke.

- Neobična situacija je bila na parastosu koji smo davali Mileni. Šurjak se zagledao u ovo i pitao što je to. Ja kažem "To je potpis umjetnika, ptica'. A on pita 'Što joj je stavio ovako veliki kljun?". Nisam se mogao suzdržati od smijeha - naglašava Milan. Zanimljivo, uz originalnu "prostu" gravuru u spomen na njegovu ženu, Milan je na spomeniku dao uklesati 2018. kao godinu svoje smrti.