Nova igra platformaša ili solo potez mesara: Lijanović ponovno kandidat za mandatara VM BiH

Lijanovići, Dobar loš zao emisija, Mladen Ivanković Lijanović, Vijeće ministara, platformaši
Nakon sjednice Predsjedništva te stranke u Sarajevu održana je konferencija za novinare na kojoj je član Predsjedništva Narodne stranke Radom za boljitak Šefik Smlatić kazao kako trenutna situacija oko provedbe izbornih rezultata na državnoj razini ne poprima obrise ikakvog skorog rješenja zbog zakulisnih igara, navodi se u priopćenju iz NSRZB-a.

Mladen Ivanković Lijanović kazao je kako je spomenuta stranka javnosti prezentirala svoj ekonomski program u kojem su navedene sve neophodne mjere za izbavljanje BiH iz dužničkog ropstva, za otvaranje novih radnih mjesta kao i za zaštitu i oporavak domaće proizvodnje.

"Stoga smatram da i moj program za predsjedatelja Vijeća ministara BiH koji proizlazi iz toga, donosi najkonkretnija i najbolja rješenja za sve građane Bosne i Hercegovine. Nerealni zahtjevi pojedinih političkih predstavnika uistinu ugrožavaju cijeli ovaj proces, posebno zahtjevi dva HDZ-a", kazao je Mladen Lijanović, čija stranka ima jednog zastupnika u Parlamentu BiH, Mladenovog brata Jerku.

Fena