Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor razgovarala u Zagrebu s predsjednicom Federacije BiH Borjanom Krišto

Borjana Krišto, Dragan Čović, izbori 2010, HDZ BiH, HDZ BiH, izbori 2010, Borjana Krišto, Dragan Čović, Denis Lasić, Borjana Krišto, HDZ BiH, izbori 2010, Facebook, Borjana Krišto, Borjana Krišto, Borjana Krišto, HDZ BiH, Borjana Krišto, Federacija BIH, Borjana Krišto, Stjepan Krešić, Borjana Krišto, Slavo Kukić, Borjana Krišto, Sejdić i Finci, Borjana Krišto, Borjana Krišto, Borjana Krišto, HDZ BiH, Borjana Krišto, Borjana Krišto, izbori, lokalni izbori u BiH, Borjana Krišto

..., u Banskim dvorima u Zagrebu s predsjednicom Federacije Bosne i Hercegovine Borjanom Krišto. Na sastanku se razgovaralo o prijateljskim odnosima Hrvatske i Bosne i Hercegovine kao i o jačanju suradnje između dvije zemlje.

Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Borjana Krišto zahvalila je predsjednici Vlade Kosor na osobnoj potpori te na potpori koju Hrvatska daje Bosni i Hercegovini.
Predsjednica Krišto je naglasila kako je nedavno održana zajednička sjednica Vlade Republike Hrvatske i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine stvorila veoma pozitivan odjek u BiH javnosti, što svakako ide u prilog daljnjem jačanju i unapređenju prijateljskih te dobrosusjedskih odnosa između dvije zemlje.

Predsjednica Krišto upoznala je također premijerku Kosor s aktualnim političkim stanjem, odnosima i prilikama u Federaciji Bosne i Hercegovine i u Bosni u Hercegovini te naglasila kako ustavne promjene u BiH nemaju alternative, baš kao i njen put prema euroatlantskim integracijama.
Premijerka Jadranka Kosor naglasila je kako Republika Hrvatska podupire jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu kao državu tri konstitutivna naroda i građana te je i ovom prigodom izrazila podršku Bosni i Hercegovini na putu u euroatlantske integracije.