Thompsonov tim odgovara Jutarnjem: Reklamirate peticiju da se reprezentacija Hrvatske izbaci sa Svjetskog prvenstva

Thompson, Marko Perković Thompson, Marko Perković Thompson, Jutranji list, Josip Šimunić
Jutarnji list je u izdanju od 27. studenog objavio da 'Thompson preko Facebooka skuplja potpise za Šimunića'. Na naslov su reagirali na službenoj Facebook stranici Marka Perkovića Thompsona, rekavši kako ne "prikupljaju već pozivaju na potpise".

Zasmetalo ih je i što je objavljeno da to radi Thompson. "Najmanje to radi Thompson koji ne uređuje Facebook stranicu već njegov odabrani tim koji su ponosni na to, kao što je i sam Thompson ponosan na njihov rad..." Jutarnjem poručuju da će i dalje pozivati da im se pridruže svi Hrvati "u najmanje istoj mjeri u kojoj Jutarnji list i slični njima reklamiraju srpsko-četničku peticiju mržnje da se naša reprezentacija izbaci sa svjetskog prvenstva".

Podsjetimo, na službenoj stranici popularnog pjevača njegovi su fanovi pozvani da podrže Facebook stranicu potpore Josipu Šimuniću. Također, pozvani su da u znak potpore Šimuniću potpišu peticiju. U Jutarnjem su prenijeli riječi Thompsonovog menadžera Zdravka Barišića koji je poručio da svim srcem i dušom daje punu podršku Šimuniću.

Dnevno.hr