''NE NASJEDAJTE NA PREVARU'' Thompsonov tim reagirao na lažne informacije vezane za njegovog sina

Thompson
Robert Fajt/CROPIX

Menadžerski tim Marka Perkovića Thompsona reagirao je zbog lažnih informacija koje su se proširile, a vežu se uz njegovog teškog bolesnog i maloljetnog sina Antu.

Naime, pojavila se stranica na kojoj se navodno skuplja novac za njegovu operaciju srca, a iz pjevačevog tima su za portal Dnevno potvrdili da je riječ o laži.

''Molimo vas sve, ne nasjedajte na ovu gnjusnu prevaru. Ukoliko vidite takve ili slične stranice na društvenim mrežama, molimo vas da iste prijavite bez odgađanja'', poručili su, a čitava obitelj je zgrožena ovakvim pokušajima prevare preko leđa njihovog oboljelog sina.

Thompson

''Dragi prijatelji, molimo vas da pročitate ovo kako ne biste nasjeli na prevare. Molimo i ostale medije da upozore svoje čitatelje. Nažalost, moramo se baviti i ovakvim obavijestima'', poručili su zatim na Markovoj službenoj Facebook stranici.

Podsjetimo, Marko Perković Thompson otkazao je sve koncerte nakon što je njegov 17-godišnji sin Ante Mihael Perković početkom srpnja 2022. završio u bolnici zbog zatajenja srca