Obljetnica proboja jasenovačkih logoraša, ili Druže Tito mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo

jasenovac, jugonostalgičari, komunisti, jasenovac, Jasenovački logori - istraživanja, jasenovac, obljetnica, Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a

...saveza u kojoj će biti visok stupanj zaštite ljudskih prava i gdje će biti uspostavljena vladavina prava i pravičnosti.
Isto tako, zamišljali smo kako će se ova generacija suočiti sa svim pozitivnim i negativnim stranama u prošlom stoljeću kako bi mogli okrenuti se svojoj budućnosti.

Nažalost, u Republici Hrvatskoj još uvijek postoje sljedbenici Josipa Broza Tita koji se ne mogu pomiriti sa činjenicom kako više nema avnojevske Jugoslavije i jednopartijskog uređenja u kojem su komunisti imali doživotnu vlast.

Bivši predsjednici Stjepan Mesić i Ivo Josipović i bivši premijer Zoran Milanović još uvijek grade svoju političku platformu protiv Pavelićeve NDH-a, svjesno se praveći da ne shvaćaju kako je vrijeme komunizma i fašizma daleko iza nas i kako je današnja Republika Hrvatska obranila svoje vrijednosti u Domovinskom ratu u političkom pluralizmu, slobodi medija i procesu pristupanja euroatlanskim integracijama.
Njihove namjere su očigledne ali nam nikako nije jasno kako je moguće da se njima omogućava ovoliki prostor u medijima.

Rehalibitacija Josipa Broza Tita i njegove komunističke diktature je toliko očigledna namjera i što je najgore od svega konstantno prikrivanje razmjera zločina od 1945. do 1990. godine koju su počinili komunisti, predstavljaju suštinski problem koji koči put Hrvatske države u budućnost.
Hrvatski narod se prije 25 godina jasno odredio kako želi svoju državu utemeljenu po mjeri naroda i građana, a protiv bilo kakve ideologije.
Stoga se s pravom pitamo koliko još vremena treba proteći da se ideološko ispiranje mozga makne sa medijskog prostora i političke scene, kako bi se medijski prostor ustupio onim progresivnim snagama koje žele izgrađivati sigurnu i ekonomski stabilnu Hrvatsku državu, a ne upravljati njome na temelju ideološke demagogije.

Mi branitelji oboljeli od PTSP-a smo uvjereni kako je vrijeme Ante Pavelića, Josipa Broza, Stjepana Mesića, Ive Josipovića, Zorana Milanovića i svih drugih retrogradnih snaga nepotrebno breme današnje generacije hrvatskog naroda i najbolje bi bilo za budućnost Hrvatske države ignorirati njihove besmislene političke teorije o ustaškoj guji i obnovi NDH.
Vrijeme jednoumlja i drugova i drugarica je daleko iza nas i ne vidimo nikakvu korist za hrvatski narod da se Titovim sljedbenicima daje ovoliki medijski prostor i društveno-politička pozornost.

Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a