Nestala 23-godišnja Danijela Janković Hrnčić - jeste li je vidjeli?

nestanak, Danijela Janković Hrnčić, Danijela Janković Hrnčić, Danijela Janković Hrnčić, nestanak
Njezin muž Hugo Hrnčić tvrdi kako nije pokazivala nikakve znakove da bi svojevoljno otišla, te se od subote Danijela u policijskoj evidenciji vodi kao nestala osoba, piše Jutarnji list.

Danijela (na slici) i Hugo zajedno imaju i petogodišnju kćer, a u svojoj zadnjoj objavi na Facebooku Hugo je ostavio očajnu poruku:

- I četvrti dan prolazi... opet ne vjerujem da je nema... ako itko išta zna vidi molim da se javi, napisao je Hugo i dodao: 'Naša djevojčica stoput pita kad će doći'.

Kada je nestala, Danijela se uputila doktoru u Remetinec, a i majci i šefu na poslu u Emmezeti, gdje radi kao dekoraterka, javila je da ide kod doktora. No, na poslu se nikad nije pojavila. Njezin mobilni telefon zadnji je put lociran na području Laništa, a u međuvremenu je ugašen.

Kako doznajemo, Danijela nije napustila Hrvatsku. To su njezinom suprugu u ponedjeljak oko podneva potvrdili u novozagrebačkoj policijskoj postaji. Danijela je, inače otišla plavim Golfom VI registarskih oznaka ZG 7959-GD.

Suprug kroz suze moli sve one koji nešto znaju o njoj ili su je vidjeli da to jave policiji na 192 ili na broj 091/9768-328.

Policija moli sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj da je dojave na adresu [email protected], u najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj 192.

Suprug kaže kako Danijela nikad nije otišla negdje dulje od pola sata da se nije javila i zato ga njezin nestanak brine, piše Jutarnji.