Strava u Splitu: Novinarka zabila momku kuhinjski nož u srce

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje
...u Peričićevoj ulici u Splitu svog 35-godišnjeg dečka.

Kako smo doznali, u pitanju je samo jedan, ali smrtonosan i očito precizan ubod.

Splitska policija je u petak navečer na Firulama preko puta splitskog KBC-a, u stanu na drugom katu obavljala očevid kojem su nazočili i patolog dr. Antonio Alujević te zamjenica Županijskog državnog odvjetnika Julijana Stipišić.

- Još je rano za bilo kakve izjave, moramo još neke stvari provjeriti - kazala nam je Stipišić. Policija je nakon dolaska u stanu zatekla navodno prilično rastrojenu ženu te je ona odvedena na ispitivanje u Drugu policijsku stanicu.

Nad njom će se tijekom današnjeg dana (subota) izvršiti krim obrada te će biti najvjerojatnije privedena na Županijsko državno odvjetništvo. Kako doznajemo, njezin dečko, s kojim je navodno planirala i skoro vjenčanje, pronađen je u stanu obučen kao da je tek došao izvana.

Nije poznato što je bio povod ubojstvu, a policija navodno do sada nije imala nikad nikakve dojave o bilo kakvoj vrsti nasilja između njih dvoje. Ne zna se ni da li je prije ubojstva došlo do kakvog fizičkog sukoba te u kojoj je prostoriji nađeno tijelo jer se od istražnih organa u petak navečer nije moglo doznati gotovo ništa.

Ubijeni muškarac bio je prije šest godina na meti policije i USKOK-a i to zbog sumnje na sudjelovanje u organizaciji prostitucije u Splitu. Navodno je u organiziranoj četveročlanoj grupi bio zadužen za osobnu sigurnost djevojaka koje su se proistituirale.

Što se tiče novinarke, ona je dugo godina radila kao dopisnica iz Splita za riječki dnevnik, a imala je i nekoliko zapaženih foto izložbi.

Navodno je, kako kažu njeni poznanici, vrlo teško podnijela činjenicu da je prije nešto više od godinu dana dobila otkaz u novini za koju je radila, posebice jer je stan u kojem je, eto, naposljetku ubila i svog nesuđenog supruga, uredila dignuvši kredit dok je još radila, a koji joj je gubitkom posla postao očito preveliki financijski uteg.

Izvor: slobodna dalmacija