Silovao me, a mogla bih mu biti majka: Uhićeni Miljan M. (24) i Božidar J. (20) zbog silovanja 48-godišnje žene

Miljan je uhićen brzo poslije silovanja, kao i njegov saučesnik Božidar J. (20), koji se sumnjiči da je sudjelovao u otmici žene, a M. R. je poslije zlostavljanja prevezena u bolnicu na preglede.

Krenula sam s Novog Beograda u Borču posljednjom "devedesetpeticom" kako bih djetetu odnijela 3.000 dinara za upis u školu. Razvedena sam, a djeca su mi bila kod oca.

Išla sam prečicom pored crkve i tad su me dvojica zgrabila i uvukla u žuti "reno". Odmah su počeli me zvjerski udaraju, a potom je jedan od njih izašao i otišao - plačući je ispričala silovana žena radnicima šljunkare, koji su pozvali policiju, piše Kurir.

Miljan M. je zatim odvezao M. R. u šumu nedaleko od šljunkare, gdje ju je silovao.

- Molila sam ga da prestane, govorila sam da bih po godinama mogla da mu budem majka, vrištala sam, ali uzalud. Silovao me je i onda izbacio iz kola! Vidjela sam svjetlo šljunkare i došla do portira. Ispričala sam mu što se dogodilo, a on je pozvao policiju - pričala je M. R. radnicima, s kojima je sačekala dolazak inspektora.

U uhićenju dvojice manijaka policiji je pomogla sretna okolnost da su oni prilikom dolaska na lice mjesta zaustavili "reno" i legitimirali vozača i suvozača.

- Poslije legitimiranja su pustili Miljana i Božidara, ali kad su uzeli izjavu od M. R., shvatili su da su upravo oni osobe koje traže! Zato su krenuli u potragu za njima i ubrzo ih priveli - kazao je izvor Kurira iz istrage.

Radnik koji je sa M. R. čekao dolazak policije ispričao je da je unezvijerena žena sve vrijeme sjedila iu rukama držala samo ručke od torbice!

Rekla je da su joj ukrali tašnicu s 3.000 dinara i mobitel. Nije mogla ni da pozove djecu i kaže im što se desilo jer njihove brojeve nije napamet znala - ispričao je radnik.