Nakon svađe zbog muškarca djevojku izbola nožem

Policijski auto
Policija sa Sokoca proteklog vikenda uhitila je 20-godišnju Miljanu P. sa Sokoca, jer je pokušala ubiti 25-godišnju Nevenu D. T. iz ovog mjesta.

Prema neslužbenim informacijama, ona je Neveni nanijela nekoliko ubodnih rana u predjelu leđa i butine. Da stvar bude gora, sve se odigralo na krštenju, a navodno su se dvije žene posvađale zbog muškarca. U jednom trenutku Miljana je nasrnula na Nevenu te joj nožem nanijela teške ubodne rane.

Ozlijeđena je odmah prebačena u bolnicu u Istočnom Sarajevu, gdje joj je ukazana medicinska pomoć i ista je zadržana na promatranju. U stabilnom je stanju i nije životno ugrožena. Na mjesto događaja su izašli pripadnici policije koji su uhitili osumnjičenu, a tijekom očevida je pronađen nož kojim je počinjeno kazneno djelo. Neslužbeno, osumnjičena je tijekom kriminalističke obrade priznala počinjeno kazneno djelo.

- Istraga kojom će biti utvrđen motiv ovog napada je u tijeku, kazala je za Faktor Vesna Stokanović, glasnogovornica Policijske uprave Istočno Sarajevo.

O uhićenju je obaviješten tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Istočno Sarajevo i nakon dokumentiranja predmeta protiv osumnjičene će biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu.