GABELA POLJE Čekićem izudarao mladiće jer mu je smetala glazba

Gabela Polje

U Gabela Polju u nedjelju je došlo do sukoba trojice Hrvata, koji policija vodi kao pokušaj ubojstva. Kako javlja policija iz Metkovića, počinitelj je 56-godišnjak koji je napao dvojicu mladića.

Naime, osumnjičeni je oko 1 sat ujutro u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta, koji se nalazi u mjestu Gabela Polje u BiH, revoltiran bukom koja je ometala njegov noćni odmor odgurnuo i oborio na tlo 23-godišnjaka, nakon čega mu je čekićem zadao više udaraca u predjelu glave, piše Index.

Vidjevši napad, u obranu oštećenog je priskočio 19-godišnjak, koji se s oštećenim nalazio u društvu, ali je osumnjičeni tada čekićem ozlijedio i njega. Mladići su zatražili liječničku pomoć u zdravstvenoj ustanovi u Metkoviću, odakle su upućeni u dubrovačku bolnicu, gdje je pregledom utvrđeno kako je 23-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, a 19-godišnjak teške.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 56-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.