POKUŠAJ UBOJSTVA U SARAJEVU Uhićen muškarac koji je pucao s motocikla u pokretu

Pokušaj ubojstva u Sarajevu
Klix

Muškarac koji se sumnjiči da je danas ispalio nekoliko hitaca na automobil u sarajevskom naselju Kovači uhićen je u poslijepodnevnim satima. Kako je naglašeno, policija je uhitila Dž. H. (1995) te se nad njim trenutno provodi kriminalistička obrada.

"Danas oko 12:30 sati, PU Stari Grad je obaviještena da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u ulici Kovači. Izlaskom na teren policijski službenici su potvrdili navode iz prijave, da je nepoznati muškarac upotrijebio vatreno oružje, kojom prilikom nije bilo ozlijeđenih osoba, a na jednom vozilu je nastupila materijalna šteta. Obaviješten je tužitelj ŽTŽS koji je djelo okvalificirao kao ubojstvo u pokušaju. Muškarca Dž. H. (1995) za kojeg postoji osnova sumnje da je izvršitelj ovog kaznenog djela, policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽS su uhitili i nad njim se provodi kriminalistička obrada. Policijski službenici nastavljaju rad na ovom predmetu", priopćili su iz MUP-a.

Prema saznanjima Klix.ba, meta je bio Emir Kundo koji se nalazio u Golfu VII. Na automobil u kojem se nalazio Kundo je pucano iz motocikla u pokretu.

Inače, Kundo (1997. godište) se ranije dovodio u vezu s kriminalnim radnjama, konkretno s pucnjavom koja se dogodila u ulici Ferhadija u Sarajevu 2016. godine.