EUFOR će nastaviti pružati podršku radu SIPA-e

Tužiteljstvo BiH, Hidajet Trako, Sipa, uhićenje, akcija sipe, Gradiška, prijedor, carinska prijevara, uhićenja, Sipa, pranje novca, BIH, Sipa, crna kronika, kriminal, Sipa, framko, Sipa, istraživanje, Sipa, uhićenje, Sipa, Sipa, ratni zločini, ratni zločin, Sipa, uhićenja, Sipa, uhićenje, Sipa, HVO, Sipa, uhićenja, uhićenje, Lištica, Sipa, uhićenja, Sipa, Mostar, uhićenje, Sipa, akcija

Direktor je informirao zapovjednika EUFOR-a o sadašnjim prioritetima i budućim planovima Agencije i istaknuo potrebu za neprestanom i beskompromisnom borbom protiv terorizma, s naglaskom na preventivno djelovanje, kao što se moglo vidjeti prilikom nedavne akcijе "Damask 4".

Čestitajući direktoru nedavno imenovanje na tu funkciju, zapovjednik EUFOR-a je naglasio da će EUFOR nastaviti pružati podršku radu SIPA-e i da je održiva međusobna suradnja i razmjena relevantnih informacija ključna.

On je također rekao kako EUFOR cijeni kontinuirane napore SIPA-e u borbi protiv svih vidova kriminala, kao i napore koje ta agencija na državnoj razini ulaže na očuvanju vladavine zakona u BiH.

Direktor je zahvalio zapovjedniku EUFOR-a za kontinuiranu podršku koju EUFOR pruža SIPA-i pri izvršenju njene važne misije.

''Misija SIPA-e će i dalje biti efikasno preventivno djelovanje na suzbijanju terorizma, organiziranog kriminala, financijskog kriminala i korupcije. SIPA štiti građane BiH tako što osnažuje njihovo osjećanje sigurnosti i povjerenja u sigurnosni sustav, uz to jačajući suradnju s javnim i drugim organima za provođenje zakona'', priopćeno je iz Glavnog zapovjedništva EUFOR-a.

Fena