Poraz rukometašica Ljubuškog u Tuzli: Jedinstvo - Ljubuški 35:27

Tuzlanke su dobro otvorile utakmicu i već u šestoj minuti susreta povele su s 5:0. Ljubušanke su se brzo pribrale i izjednačile rezultat sredinom prvog dijela, a do kraja poluvremena su uspijele i minimalno povesti rezultatom 16:15.

Odmah na početku drugog dijela Ljubušanke su povele s dva razlike, ali su ih domaće igračice nakon nekoliko minuta odmah sustigle i povele su s tri razlike. Od tada se igralo zgoditak za zgoditak, sve do zadnje četvrtine utakmice kada domaće ubacuju u brzinu više i prave visoku razliku od osam zgoditaka do kraja utakmice.

Kod ljubušanki u ovoj utakmici nije bilo prave svježine i poletnosti kao u susretu s Katarinom u Mostaru prošlog tjedna i to je jedan od razloga što su tuzlanke bez problema slavile u ovom susretu.

Za Ljubuški su ovom susretu zgoditke postigle: Vrdoljak 10, Boras 6, Bebić 3, Nosić 3, K. Pavlović 2, Alpeza 1, Mišetić 1 i Tolić 1.

Idući susret rukometašice Ljubuškog igraju 20. travnja u sklopu druge utakmice četvrtzavršnice Kupa BiH kada u Ljubuškom brane prednost iz Goražda od 26:23.

[Ljubuski-online]